Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna191

Czy naprawde tylko szczupłe laski mają szanse na związek?

Polecane posty

Gość samotna191

Od dłuższego czasu mam wrażenie, że kobiety z dodatkowymi kg są kompletnie olewane przez facetów. Czy tylko kobiety szczupłe i piękne mają facetów? Nie jestem grubasem, moim największym problemem jest brzuch, noszę rozmiar 36-38 na górze, na dole 40-42 od dwóch lat sama i się ciągle zastanawiam czy w tym rzecz...

Gość gość
Niekoniecznie w masie ciała. Po prostu masz pewnie pecha.

Gość gość
Nawet nikt mnie nie podrywa... zainteresowanie okazują tylko faceci, którzy mnie znają no ale niestety nie są w moim typie z wielu powodów

Gość gość
Zamiast użalać się nad sobą zacznij mniej żreć i trochę pobiegaj!

Gość gość
Bo liczą się tylko chude? Inne nie mają prawa do szczescia ? suuuper

Gość prawictwo pospolite 193
zależy od ilosci tych dodatkowych kilogramów ..Im więcej tym laska mniej atrakcyjna

Gość gość
Przytyłam kilka kg i zainteresowanie mną jest na podobnym poziomie. Po co zadawać takie pytania skoro nawet na ulicy widać normalne oraz pulchne dziewczyny z facetami?

Gość gość
Szansę na związek ma każdy, bo są i grube i brzydkie i nawet pijaczki z fioletowymi ryjami i bez zębów, które mają "faceta". Tu naprawdę nie o wygląd chodzi, tylko o umiejętność znalezienia bratniej duszy i rozwinięcia relacji. Niektórzy faceci w życiu na Ciebie nie polecą. Są i tacy, których Ty być za nic nie chciała. Może Twoim problemem jest to, że nie obracasz się w środowisku odpowiednich osób - tzn. takich, które do Ciebie pasują, nie tylko wyglądem. Znam dziewczynę dotkniętą poważną wadą kręgosłupa, która ma szpecący garb i na dodatek ma duże trudności z chodzeniem (chodzi sama, ale wolno i niezgrabnie). A od lat ma kochającego i fajnego faceta, którego niejedna zdrowa i piękna laska mogłaby pozazdrościć.

Gość samotna191
Tylko ja ostatnio widzę, że podrywane są tylko szczupłe

Gość samotna191
hmm np. na uczelni jest mnóstwo chłopaków (zwłaszcza ,że jestem na kierunku technicznym) i nic. Moje dwie szczupłe kolezanki już zdążyły zostać adorowane przez studentów.

Gość samotna191
z mojego roku dwóch było zainteresowanych mną ale jak już wspomniałam kompletnie nie w moim typie

Gość gość
a czy naprawdę tak ciężko kilka kilogramów schudnąć autorko ?

Gość samotna191
i to jest jedyne rozwiązanie ? przykre...

Gość gość
O rety, czyli jednak się komuś podobasz, a to niczyja wina, że np. ty nie jesteś w typie tych, którzy byliby w twoim :P W temacie piszesz o "szansach:, no to szanse były, bo mogłaś rozwinąć znajomość z tamtymi chłopakami. Może twoje koleżanki brały co widziały :P

Gość samotna191
Naprawdę nic by z tego nie było. A te moje koleżanki nie skorzystały bo mają chłopaków... Co mi po jakiś tam szansach skoro to nie był typ faceta, którego chcę i potrzebuję

Gość gość
A czemu ci faceci nie są w twoim typie? Pewnie sama masz wymagania z kosmosu. Z twoją nadwagą trzeba obniżyć poprzeczkę.

Gość prawictwo pospolite 193
mi kiedyś otyła pokazała piersi , ale dałem jej kosza

Gość samotna191
Nie mam wymagań specjalnych. Po prostu podobają mi się szczupli wysocy bruneci i tyle. Czy to tak wiele?

Gość samotna191
z tą nadwaga to chyba przesada... wymagania typu: szczery, meski, odwazny , ambitny są przesadzone? Nie wydaje mi się,

Gość gość
Haha, a facetom szczupłe wysokie brunetki, to chyba niewiele?

Gość gość
Murzyn cie weźmie albo jakiś arab. Haha co za temat. Wiadomo że piękne i zadbane panny znajdą sobie lepszych facetów niż grube brzydule. To prawda stara jak świat. A ty jeszcze masz żal o to ze cie nie chce wysoki szczupły koleś. Ale każda potwora znajdzie swojego amatora

Gość gość
szczupły koleś ? fuuuj

Gość gość
Poszukaj sobie na YouTube program o feedersach Może akurat znajdziesz sens życia skoro tak ciężko ci ruszyć się i zadbać juz nie dla związku tylko dla samej siebie o swoje własne ciało które mass tylko jedno na całe życie. Młoda jesteś jesli to w nicku to rok urodzenia. Rusz dupe a nie płacz ze cie nikt nie chce. Ja ci naprawdę nie chce cisnac tylko zmotywować. Możesz wiele zmienić tylko trzeba chcieć dać trochę od siebie

Gość gość
Ja mam 170 cm wzrostu i ważę 72 kg i mam duże powodzenie u mężczyzn. Mój chłopak mi ostatnio powiedział,że wkurza go to,że praktycznie każdy facet na ulicy się na mnie gapi ;)

Gość gość
ale autorka na pana z nadwagą oczywiście nie spojrzy nawet :D szuka ciacha przystojniacha :D

Gość gość
wiem wiem ,że powinnam choć trochę schudnąc. Od dwóch tyg cośtam ćwiczę... a Ty 70 kg może masz śliczną twarz ?

Gość samotna191
akurat lekka nadwaga mi nie przeszkadza. Nie lubie wąskich ani chudych