Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego murzynki są brzydkie ?

Polecane posty

Gość gość

i rodzą tyle dzieci? nawet w USA

Gość gość
to ciekawe, bo w USA liczba murzynów od lat spada, za kilka lat bedą stanowic tylko 12% spoleczenstwa amerykanskiego

Gość gość
ta spada ... ostatnio czytałam ze polowa dzieci jest tam czarna

Gość gość
nie wiem co czytałaś, forum neonazistów ? Statystyki ludnościowe są takie a nie inne, w 2020 roku liczba czarnych bedzie wynosila ok 12,5%, ponad 20% to bedą latynosi glownie z Meksyku, Amerykanów prawdziwych bedzie 1%, białe bydło z Europy ich wybiło, Kolumb to jeden z największych ludobójcow w historii ludzkosci

Gość gość
Procentowo spadnie ale liczbowo się zwiększy.

Gość gość
Black_jack ty na pewno nigdy nie widziales ich na żywo bo już na wstępie przytłoczyłyby cię swoją wagą :D

21.09 gość. Nie znaczy, że jak w Ameryce panuje otyłość, to każdy żyjący tam człowiek ma nadwage! To tak jakbyś powiedział, że wszystkie Polki od 15 do 35 roku życia, to dupodajki, a przecież wśród nich jest 10% tych normalnych, które nie są szmatami

Gość gość
mi się wydaje, że teraz jest taka tendencja, że ładne kobiety nie rodzą dzieci, nawet w Polsce... o co do murzynów to ludzie mówią, że tam kobiety są brzydsze od mężczyzn, i ze murzynki są grube

Gość gość
Maja wielkie wary niepodoba misie to :-)

Gość gość
sa sto razy piekniejsze niz polki z plaskodooopiem i waskimi biodrami. murzynka ma waska talie i szerokie biodra, a do tego jedrna pupe. wole bardzo kobieca murzynke niz polskiego babochlopa.

Gość gość
wole bardzo kobieca murzynke o murzynki są kobiece?, to ja nie wiem co ty rozumiesz pod pojęciem kobiece, przecież one są najbardziej męskie ze wszystkich odmian!

Tobie sie wydaje, ze sa brzydkie, bo jestes przyzwyczajona do bialych ludzi i na tyle ograniczona, by nie dostrzegac piekna w innych. A do tego masz mozg wyprany medialna propaganda.

Gość gość
pewnie, ze sa kobiece. chociazbys sie zessssrala, to i tak przy takiej murzynce bedziesz babochlopem z plaskodooopiem i bez wciecia w talii. a, murzynki maja sliczne, grubiutkie uda, co takze przyciaga uwage mezczyzn.

Gość gość
każdy wie że mężczyźni wolą blondynki

Gość gość
buaaahaaaaaaa :D

Gość gość
Napewno dla wielu są piękne, kwestia gustu i upodoban

Gość gość
chyba się zrzygam na myśl o murzyńskiej waginie, bleeee

Gość gość
Co do Indian to nie ma się co użalać nad nimi, bo np w takiej Kanadzie Irokezi całe plemiona innych Indian zgładzali, bo im na tereny łowne weszli. A że przyszli biali to im wszystkim wmócili. Tak jak się trzymali razem tak też skończyli. I tak się powinni cieszyć, bo jak by to byli Niemcy to by ich wycinali na miliony jak w Afryce czy za Hitlera, albo wycinali i wchłonęli jak Słowian na wschodzie i pomorzu Niemieckim i by nie było gadania o rezerwatach czy pokazach Indiańskiej kultury. Nawet byś pewnie nie wiedział, że takie coś było - tak jak np na Trynidadzie i Tobago, Haiti - nie ma tam już Indian, jedynie czarni. A że biali się prędzej pozabija niż będą współpracować to druga sprawa. Jak powiedział pewien Chińczyk - biały to już nie murzyn a jeszcze nie Azjata. Co do murzynek to wszystko zależy o preferencji. Jak się komuś podobają to będzie achował i ochował. A jak się nie podoba to jeszcze rasistowsko będzie obrażać. A większości się nie podoba bo jest wręcz zindoktrynowana przez media, że ideałem piękności jest zakłamana pusta deska, anorektyczna ekolożka na pokaz, idealna chlopczyca dla pedofilskiego lobby, to mamy wysyp uwielbienia płaskodupia. Ale to się powoli zmienia ten trend, a tu murzynki koszą kształtami białe jak leci.

Gość gość
Moim skromnym zdaniem są przepiękne. Nawet te bardziej przy tuszy i starsze. Ich egzotyczny wygląd mnie wyjątkowo intryguje i pociąga. Ten głęboki koloryt skóry, te wyraziste rysy, ten zwierzęcy magnetyzm i naturalna zmysłowość.