Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina wtrąca się do tego jak się noszę jako babcia i matka

Polecane posty

Gość gość

Mam 61 lat. Jestem całkiem ładna chyba, tak myślę, mam nadwagę ale lekką, mam długie włosy do pasa, nie mam siwych bo farbuje. nosze krótkie spodniczki do tego stringi a moja rodzina twierdzi ze to nie przystoi w tym wieku. dlaczego> czy już mm położyć sie do trumny? dlaczego jak jestem matką i babcią to nie mogę chodzić bez stanika, w samej podkoszulce i spodnicy krotkiej. nie będę moherem. czy słusznie moj syn zworicl mi uwage bym nosiła dłuższe rzeczy jak ide na spotkanie z rodziną jego żony?

Gość gość
wiesz, jeśli masz odwagę w tym wieku latać z gołą dvpą to nie rozumiem w czym problem, żeby powiedzieć rodzince żeby się bujała 🖐️

Gość gość
Wał ich wszystkich i rób co chcesz bo to twoje życie. A synalrk niech się czepia żony a nie ciebie. Pozdro

Gość gość
moim zdaniem jak sie ma nadwage to słabo nosić króŧkie spódnice. A jak sie ma 61 lat i nadwagę to już masakra. i ty tą dupą dołą do nich świecisz? bo skądś chyba widzą że nosisz stringi

Gość gość
Właśnie miałam to napisać -skąd oni wiedzą, że nosisz stringi? Wiele lat temu widziałam w sklepie dwie babki,chyba matkę i córkę. ta starsza była po 60 i miała właśnie całkowicie przeźroczystą sukienkę - stringi. Młodsza też w jakich prześwitujących łachach. Okropnie to wyglądało. Ubiór o którym piszesz na 20 także fatalnie by wyglądał.

Gość gość
wszystko Ci wolno nawet latac z golá dupá jest demokracja w koncu czy nie ma....ale proszé uwazac na przeciági🖐️

Gość gość
pewnie wiedzą że noszę stringi stąd, że raz się nachyliłam, po czym zobaczyłam ż e synowa ma rumieńce i jest zgorszona. synowa za to nosi sie pod samą szyję ubrana. jak stara baba którą rzekomo to ja jestem

Gość gość
W tym wieku lepiej ubierać się z klasą niż jak nastolatka. Stara baba w mini i włosach do pasa wygląda żałośnie, syn ma rację.

Gość gość
stara baba jak cholera to jeszcze rozumiem jak sobie np zrobi operacje albo nie ma zmarszczek. ale jesli jest gruba i brzydka pomarszczona to miniówka słabo na niej wygląda

Gość gość
Można się odmłodzić wyglądem, ale to musi być z wyczuciem i klasą, a można się też oszpecić i wyglądać WULGARNIE.

Gość gość
k.aa mam taką samą ciotkę jak Ty. Ja nie jestem od ojca Rydzyka i nie oczekuję, że kobiety będą nosić się jak mohery ale na litość...wszystko ma swoje granice. Był czas na noszenie miniówek co to ledwie d...zakrywają, był czas na to. Osobiście nie znam ANI JEDNEJ kobiety z klasą która by w wieku 60 lat nosiła MINIÓWY. nawet te szczupłe wybierają inne spodnice ja nie mółię że do ziemi masz nosić te spodnice ale jesli masz nadwage no to ta miniówa cie tylko ośmiesza. il;e masz nadwagi?

Gość gość
cos widzę, że odnoga tematu o dziecku koło czterdziestki, myśl nad czymś lepszym a kysz

Gość gość
Kobieta w twoim wieku powinna ubierac sie z klasa,a nie swiecic doopa i robic wstyd synowi.Wstydz sie kobieto.No,a te dlugie wlosy w tym wieku...heheeeeeeeee...Juz ciebie mam w wyobranzni...buhahaaaaaaaaaa

Gość gość
Można się odmłodzić wyglądem, ale to musi być z wyczuciem i klasą, a można się też oszpecić i wyglądać WULGARNIE.

Gość gość
Nie wolno m jak widać chodzić jak mi się podoba tylko wg syna to chyba mam wór pokutny nałożyć. A synowa niech sie odczepi, sama sie nosi jak zakonnica a do mnie mówi że ja mam krótkie rzeczy przy wnukach. przeciez 3letnie dziecko nie podnieci sie babką. zboczona.

Gość gość
a co, jak sie ma 60 lat to trzeba miec krotkie włosy??????!Q!!!!

Gość gość
Ja mam 59 lat i długie włosy z tym ze zawsze upięte :) lub w warkoczu francuskim

Gość gość
a jaki to jest warkocz fransucki?

Gość gość
Stringi są obleśne w każdym wieku - pomijam, że są niezdrowe, a mini pasuje nastolatce, a nie dojrzałej kobiecie.

Gość gość
a co, mini mogą tylko młode nosić? co za absurd

Gość gość
Tak, mini pasuje młodym dziewczynom. Zdania nie zmienię. Dojrzała kobieta w mini wygląda jakby na siłę chciała się odmłodzić, szkoda że w taki sposób.

Gość gość
nie opowiadaj, że im nie odpowiadają stringi bo chyba nikt ci nie patrzy pod spódnice

Gość gość
nachyliłam sie i widzieli

Gość gość
boże, stara torba a w mini i to do tego grube nogicha....taż to wulgarne....nie dziwie sie twojemu synowi

Gość gość
Wypraszam sobie. Mam 57 lat i nie uważam, że jak ktoś jest koło 60tki to ma przywdziać wór pokutny i najlepiej ogolić się jak najkrócej bo co ludzie powiedzą.

Gość gość
Masz nadwage co znaczy ze Twoje nogi sa grube a nie zgrabne. Nawet mlode dziewczynyu z nadwaga nie nosza mini. Bo taka dlugosc spodnicy jest przeznaczona tylko dla fajnych lasek szczuplych ze zgrabnymi mogami.

Gość gość
"Nawet mlode dziewczynyu z nadwaga nie nosza mini." Może zamiast cały czas siedzieć przed kompem wyjdż na ulicę i zobacz, masa grubych, otyłych młodych dziewczym sobi mini, albo spodenki, codziennie spoytka taki widaok bardzo często na ulicach.Czasy gdzie tylko zgrabne dziewczyny latały w mini, czyli lata okołóo80-90 minęły bezpowrotnie, obudż się z latargu.

Gość gość
no jak bym widział moją matkę. 60 na karku a ta lata w bluzkach bez sstanika , miniówach i białych trampach na obcasie. Ostatnio się odstawiła w za małe jeansy całe poprzecierane. Wiem- to moja matka. Ale jest to żałosne.

Gość gość
Autorko bez urazy ale to co opisalas pasuje raczej do pani spod latarni... Nie chodzi o to żebyś zaraz ubierała się jak moher ale trzeba mieć trochę klasy i wyczucia... Sama mam 30 lat i nie latam z gołym tylkiem mimo, ze nadwagi nie mam... Syn sie zwyczajnie wstydzi ze wyglądasz wulgarnie. Żeby wyglądać fajnie można nosic kolorowe, wesole, żywe ubrania ale niekoniecznie odslaniajace 3/4 ciała, mozesz ubrać jakas ładną spódnicę do polowy uda czy przed kolano, jakąś elegancką bluzkę i tez będziesz wyglądać na wyluzowaną babke a przy tym nie jak tania tirówka (sorry za określenie bo Cie nie widziałam ale z opisu tak sobie Ciebie wyobrażam...)

Gość gość
naprawde kiepska prowokacja....