Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam was w garści i zrobie z kafe co zechce

Polecane posty

Gość gość

:) :D :) :D coś pięknego, zabawe mam przednią :) Blokue co chce i kiedy chce. Teraz odblokuje dopiero o 22 :) Oczywiście, chyba, że niebieskooka lub ewentualnie oszka dadza mi to czego chce od nich...

Gość gość
dziewczyny, macie jeszcze błone dziewiczą ? bo czego on może chcieć ?

Gość gość
Oszkaa ma :D

Gość gość
właśnie dostaje ataku nerwicy i łykam tabsy na uspokojenie mojego rozkołatanego serca... usycham jak kwiat be kafe

Gość gość
po co mu błona jak nie ma kuśki? to typowy polski katolik i pisior. piszcie tutaj skargi. im więcej tym lepiej. pomoc.o2.pl/formularz.html?ticaid=615584

Gość gość
Ciągnij się frajerze! Stary zbyt często brał cię na kolana, że taka przecwelona z ciebie pała?

Gość gość
Ukręciłeś bat na własną dupę, bo teraz nie mają wyjścia i to ogarną, a ty niedługo znowu będziesz zerem 🖐️

Gość gość
on był i wcześniej zerem. to zwykłe goowno ten facio. piszcie tutaj skargi. im więcej tym lepiej. pomoc.o2.pl/formularz.html?ticaid=615584

Gość gość
interesuje mnie odpowiedź tylko i wyłącznie niebieskookiej, lub oszki z ich konta czy dadzą mi to czego chce od nich... Inne odpowiedzi z gościa, nie będą brane pod uwagę ! Jeśli nie odpiszą kafe odblokuje dopiero tak jak napisałem o godzinie 22 :) I po chwili zablokuje ponownie :D:) :D

Gość gośćszarik
obszczymurek! wiem kim jesteś...hehe 4 tygodnie temu wstrzyk z Hamburga...cieciu

Gość gość
Żałosny frajer.

Gość gość
Ubaw mam niesamowity :) Band desperatów uzależnionych od forum internetowego :) Za karę jutro też bd blokował, do puki nie nabierzecie trochę ogłady i szeroko pojętego savoir vive. Witaj, niebieskooka, jeszcze mi brakuje oszki, zaczekam na nią, aż wyjdzie spod prysznica i wtedy porozmawiamy co i jak.