Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabrowiec

Kobiety ktore dotrwaly do slubu w czystosci oraz obecne dziewice odezwijscie sie

Polecane posty

Gość abrakadabrowiec

Chcialbym tylko sprawdzic ile jest porzadnych dziewczyn/kobiet na kafe. Jesli jest tu jakas dziewica lub kobieta ktora dotrwala do wlasnego slubu w czystosci to niech sie odezwie. Ciekawi mnie ile jest Was porzadnych w powodzi tych nieszanujacych sie, w powodzi puszczalskich, roznych lesbijek, itd. Jest tu jakas PORZADNA?

Gość gość
Jestem. Wytrzymałam. Załuję. Z mężem w łóżku nam się układa naprawdę kiepsko. Co innego bycie puszczalską, a co innego współżycie przed ślubem z narzeczonym, facetem którego jesteśmy pewne.

Gość gość
Boże wyrzuccie tego maniaka z forum, mam dość czytania o tym że trzeba być dziewica...

Gość gość facet
Nie wiem czy mogę się odezwać, bo to w zasadzie apel do kobiet, a ja jestem facetem ale chcę zgłosić moją żonę i mnie. Oboje do ślubu w czystości. Owszem mieliśmy chwile słabości ale do seksu jako takiego nigdy nie doszło. Dziś mamy szczęśliwe małżeństwo i szczęśliwego 3-miesięcznego szkrabka :)

Gość abrakadabrowiec
@ gość dziś Boże wyrzuccie tego maniaka z forum, mam dość czytania o tym że trzeba być dziewica... x Co, kluje temacik w oczy? A w ci/pke nie klulo jakzes rozkladala nogi nie przed swoim mezem? Trzeba sie bylo nie lajdaczyc na lewo i prawo to bys teraz mogla chodzic dumna z podniesiona glowa!

Gość gość
XXI wiek, europa zachodnia, żyjemy w cywilizowanym i rozwiniętym kraju a ludzie jeszcze takie poglądy mają? masakra. autor pewnie pochodzi z jakiejś zabitej dechami wiochy i nie ma własnego światopoglądu bo wierzy tylko w to co mu ksiądz z ambony powie buhahahaha a ja ci radze tak: wyjedź do krajów muzułmańskich, tam na pewno znajdziesz żonę dziewice bo w innym wypadku takie kobiety się kamieniuje i będziesz żył zgodnie ze swoim światopoglądem.

Gość gość
Ty powyżej wyjedź do murzynów będziesz dawać d**y skolko godno, bo masz intelekt puszczalskiej.

Gość gość
Masakre to zrobią ci z d**y jak trafisz na odpowiednio dużego murzyna bo tego ci potrzeba.