Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzałamaaanaaaa

Zostalam zgwalcona, jestem zalamana, pomozcie ;(

Polecane posty

Gość gośćzałamaaanaaaa

Prosze bez zartow, to nie jest smieszne. Zaatakowalo mnie kilku meneli i to zrobili. Nic nie moglam zrobic, pobili mnie i wyzwali. Zadzwonilam do chlopaka wyzalic mu sie, prosilam go, zeby nie usypial. Nie chcial wstac z lozka, polozyl sie i co chwila usypial jak mu to mowilam!!! Potem zdenerwowal sie na mnie, ze on chce spac, a ja mam sie uspokoic. Powiedzial ze mnie kocha. Jak ja mam sie czuc, czy ja przesadzam, jestem zalamana. Nie mam nikogo, nie mam rodzicow. A on poszesl spac zdenerwowany ;( Jak mam zyc, zranil mnie osoba ktora mnie kocha. Jak mozna spac, gdy takie cos zrobili jego dziewczynie???? Czuje sie tak podle a on spi!!! Co za okropny dzien! Nie mam nikogo na tym swiecie, tylko jego. Faceci tez byscie usneli, gdyby do was zadzwonila dziewczyna po czyms takim??Gdy mu powiedzialam zeby mi wspolczul, wysluchal to powiedzial ze to nie jego wina ;( Dramat! On jest 500km ode mnie... Nikt mnie nie kocha

Gość Styjoterapia
słabe prowo 1/10

Gość gość
Jezeli to prowo to nie rob sobie zartow z powaznych rzecz Jezeli nie - idz na policje

Gość gość
współczuje :(:( ten chłopak faktycznie cie nie kocha skoro tak cie olał mam nadzieje,że sie jakoś pozbierasz 🌼

Gość gość
Zapieli cie w kakao? Jak bylo?

Gość gość
Prowo 🖐️ A jesli to po co Ci chłopak 500 km od Ciebie... poszukaj sobie na miejscu

Gość gość
Raczej prowo.