Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dużych miastach jest pełno samotnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Tam mógł bym mieć kobietę jaką sobie wymarzę bo wybór ogromny i w końcu trafił bym na taką co mnie się będzie podobać a ja jej. U mnie w mieście i okolicy nie ma żadnego wyboru co prawda spotykam się z kimś ale chyba nie do końca jej odpowiadam (ona mnie w 100 procentach). Przypuszczam że się spotykamy z powodu braku wyboru (nikt bardziej niż ja jej nie odpowiadał) ale to nie znaczy że to wielka chemia i wielka miłość, bo na razie tego z jej strony nie ma a to przykre bo znajomość już trochę trwa..

a skad masz takie dane? Poza tym czesc z tych samotnych jest wlasnie dlatego samotnych ze nie moga znalezc kandydata ktory by zaspokajal ich potrzeby/spelniach ich wymagania a same nie sa skore obnizyc wymagan zeby zwiazac sie z innymi wolnymi facetami - skad wiec przekonanie ze moglbys je miec, hm?

Gość gość
ROR - to nie tak że mnie żadna nie chce... dużo kobiet w życiu pokazywało że są mną zainteresowane nawet w tym małym mieście. Tutaj nawet na randkę nie ma z kim iść... bo tak mało osób mieszka, większość właśnie pouciekała do dużych miast. Mój obecny związek wygląda na znajomość (z jej strony oczywiście) z rozsądku, a pewnie sam/sama wiesz że to nie jest do końca dobre. Zdaje sobie jednak sprawę że pewnie razem zostaniemy nawet jak uczucia nie będą silne, powód po prostu nam ze sobą dobrze i się nie krzywdzimy nawzajem...

"ROR - to nie tak że mnie żadna nie chce... dużo kobiet w życiu pokazywało że są mną zainteresowane nawet w tym małym mieście" xx no ale mamy XXI wiek migracja/globalizacja jest naturalna sprawa - myslac twoimi kategoriami ja musialabym wybierac sporod kilku chlopcow ktorzy chodzili ze mna do szkoly czy klasy, ale tak pokierowalam swoim zyciem ze poznalam setki osob i to z nich wybieralam - kwestia poszerzania horyzontow sie klania;-) a to co napisalam o tych kobietach to tez prawda - one po to wyjechaly zeby uciec od jakiegos stylu zycia ktory juz znaly.

Gość gość
większość samotnych kobiet w wielkich miastach to po prostu puszczalskie, które były używane i no cóż nikt nie chce takiej kobiety do związku

" gość dziś większość samotnych kobiet w wielkich miastach to po prostu puszczalskie, które były używane i no cóż nikt nie chce takiej kobiety do związku" xxx puszczaja sie wszystkie kobiety jesli tak okreslamy kobiety aktywne seksualnie, wlacznie z matkami. uzywanie - to uprzemiotowienie kobiety, tak moze tylko powiedziec zakompleksiony wychowanek/ka patriarchatu;-) a to jaka sie ma kobiety do zwiazku tego sie nigdy nie wie - byc moze rozniez 'puszczalska' - blona dziewicza bowiem nie wyklucza seksu analno-oralnego;-)

Gość gość
ror idiotko nikt tu nie mówi o błonie ani o kobietach w związkach będących już matkami czy bezdzietnymi. Lecisz na ru/cha/czy twoja decyzja masz do tego prawo ale mężczyźni nie chcą takich kobiet!

Gość gość
ROR gadasz z pryszczatym prawikiem koniotrzepem co ma obsesje na punkcie "czystosci" kobiety bo sam jest cienki i boi sie porownania.Tacy lepiej zeby do konca zycia bylo sami.

Gość gość
Ile masz lat ze decydujesz się na związek z rozsądku?

" gość dziś ror idiotko nikt tu nie mówi o błonie ani o kobietach w związkach będących już matkami czy bezdzietnymi" xxx ubawilas mnie kwiatuszku;-) ta swoja nadeta zylka;-) xx "Lecisz na ru/cha/czy twoja decyzja masz do tego prawo ale mężczyźni nie chcą takich kobiet! " xx mowisz z wlasnego doswidczenia - nik cie nie chce?;-) ;-) a tak na serio - mezczyni sa rozni a i tak zaden pewnosci nie ma co robila wczesniej jego wybraka wiec po co sie tym przejmowac;-) a na moj temat to mozesz sobie tylko pofantazjowac - choc rozumiem ze probujesz mnie mierzyc wlasna miarka;-)

" gość dziś ROR gadasz z pryszczatym prawikiem koniotrzepem co ma obsesje na punkcie "czystosci" kobiety bo sam jest cienki i boi sie porownania.Tacy lepiej zeby do konca zycia bylo sami" xx to prawda;-) ale jakos musza oswajac swoje leki, co nie?;-)