Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Cię, że Cię kocham

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę Cię, że Cię kocham

Gość gość
mam ochotę go zniszczyć

Gość gość
niedojrzala osobowosc

Gość gość
dlaczego niedojrzała?

Gość gość
jesteś daremna, kobieto. poza pisaniem tu, gó/w/no jesteś warta. :P patologia!

Gość gość
tak, a skąd wiesz, jasnowidzu, ile jestem warta znasz mnie?

Gość gość
opowiedz o swojej wartoście ,chętnie posluchamy

Gość gość
kobieto, nienawidzisz, to twoja sprawa. on pewnie ma to w d/u/p/i/e. pisanie tu, desperatko, o swojej nienawiści do niego jest więc bezsensowne. pojęłaś debilko? :P

Gość gość
wiesz co ro znaczy kochac kogoś, g****o wiesz! bo nigdy nawet nie mogłaś sobie pozwolić na to musiałaś prostaczko brać to co Ci się nawinęło, zgadłam?

Gość gość
a co Cię to obchodzi zidiociala kretynko co pisze i czy on to przeczyta, może własnie mi nie zależy by on o tym wiedział ,to mój topic i jak nie pasuje to proszę go opuścić.

Gość gość
nie zgadłaś :classic_cool: ty nawet nie wiesz, że jestem mężczyzną, który na powodzenie nie narzeka. to, co wcześniej napisałem jest prawdą. jak facet kocha, to jest z tą osobą, jak nie, to możesz sobie w grube du/p/sko to uczucie włożyć, z nienawiścią włącznie, denna kobieto. żegnam 🖐️

Gość gość
niech zgadnę masz 15 lat

Gość gość
jesteś mężczyzna i wyzywasz kobietę na forum od debilek,której nawet nie znasz.. jesteś aż tak przykry, ze musi udowadniać swoją wielkość, obrażając innych. Powodzenie dobre sobie...powiedz coś jeszcze o swojej wspaniałości, najgłośniej krzyczą ci którzy niewiele mają do zaoferowania.

Gość gość
poza tym na jakiej podstawie oceniacz, czy on mnie kocha czy nie, nawet nie wiesz na jakim etapie obecnie znajduje się ta znajomość.

Gość infance
do autorki: założyłaś temat, który niczego nie wyjaśnia. przyznaję rację temu, kto napisał, że jak się" kogoś kocha, to się z nim jest". ty nie wniosłaś niczego poza samoobroną;) . jeśli uważasz, że ludzie będą od ciebie wyciągać dlaczego go "kochasz i nienawidzisz" albo "na jakim etapie" jest twoja z nim znajomość, to jesteś w błędzie. ja weszłam tu dopiero, ale jak czytam takie tematy, to po prostu jestem przerażona, jaki poziom reprezentują niektóre kobiety. ja też odchodzę do tematów, co do których wiem, że nie muszę wyciągać od autorki tematu rzeczy, które powinna zamieścić w temacie. ty zdaje się forum traktujesz jako osobistą terapię, ale zwróć uwagę, że nie każdy chce w tym uczestniczyć.

Gość gość
okej wporządku , zgadzam się z Twoją wypowiedzią, może faktycznie początkowy zamysł był własnie taki jak opisałaś. Może chcialam w jakiś spósób dać upust swoim emocjom sama nie wiem. Ale jeżeli komuś to nie odpowiada, to niech po prostu zignoruje, bronisz, tego kto zwyzywał mnie od debilek, podsumował moją relację, tak naprawde nie znająć żadnych istotnych faktów. Jeżeli takie zachowanie wg Ciebie jest słuszne, to chyba Ty też nie reprezentujesz najwyżego poziomu. Pozdrawiam.

Gość infance
a gdzie doczytałaś, że ja go bronię? pisz na temat. a jeśli chcesz sobie popisać to chyba wystarczy jakiś notes, a nie koniecznie forum. bo tu, kultura wymaga, żeby tematy i treści były przejrzyste. być może wtedy, nie narazisz się nikomu na słowa krytyki. pozdrawiam, i przemyśl to.

Gość gość
Tez kogos pokochalam chociaz nie powinnam to bardzo boli i tez jestem zla ze namiszal mi w glowie a ja nie potrafie zapomniec Temat pasuje do wieeelu osob na kafe Tylko trzeba pamietac ze kafeteria zeszla na psy i wiekszym uznaniem ciesza sie tematy zakladane przez krypto geji i innej patologii o analu bo tego tematu jest teraz najwiecej :-)

Gość gość
Dzieciaki, Nie wiecie co to znaczy kochać a czym jest nienawiść. Zycie was nauczy.