Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 180cm wzrostu dlaczego kurduple zabierają nam wysokich mężczyzn ?

Polecane posty

Gość gość

a ich jest niestety niewielu

Gość gość
Znajdź sobie faceta kurdupla, przełam się.

Gość gość
Ja mam 186 ale teraz jestem w mrągowie więc jeśli mnie chcesz to musisz się tutaj po mnie wybrać ;)

Gość gość
Zabieraja takich 170

Gość gość
Ja mam 159cm a mój facet 188cm i jest nam świetnie :D

Gość gość
ja mam 164 a mój ma 184 :) Fajnie jest, on jest taki duży a ja taka mała przy nim :) Tak mnie czule i troskliwie przytula do siebie i nazywa mnie maleństwem :)

Gość gość
Ja mam 158, a mój mąż 183 :D

Gość gość
"Ja mam 159cm a mój facet 188cm i jest nam świetnie" x a ludzie sie nie podsmiechują jak Was widzą ?

Gość gość
Normalni ludzie mają w d***e ile mają inni ludzie wzrostu. Trzeba być upośledzonym, żeby się z tego śmiać (moja znajoma jest prawie 10cm wyższa od swojego męża i co z tego, skoro dobrze się dogadują, są zgodnym i szczęśliwym małżeństwem?)

Gość nizutkamalutka
Nie wiem kochana sama się dziwie. Mam 160cm wzrostu a zawsze czepiali się mnie wysocy, gdzie ja wole takich do 175cm. Nawet męża mam wysokiego. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. ;/

Gość gość
osobiście uważam, że niższa kobieta jest bardziej kobieca i seksowna, może ubrać szpilki, no może niekoniecznie 155 cm, ale taka kobieta do góra 170 cm jest w sam raz i takie po prostu się podobają facetom, czy to mają 170 cm czy 2 metry wzrostu i dlatego takie podrywają kobieta 180 cm jest za wysoka (moje zdanie), nie chcę nikogo oczywiście obrażać, no i na to się nie ma wpływu niestety....ma się co się ma i trzeba z tym żyć, ale wg mnie wygląda to nieciekawie jak laska góruj nad większością ludzi, nie jest to seksowne, ciężko się ubrać, nie bardzo można szpilki chyba że chce się być żyrafą

Gość gość
a ludzie sie nie podsmiech*ją jak Was widzą ? Idzie tata z corka :D

Gość gość
Ludzie nie są w związkach, żeby ładnie ze sobą wyglądać, tylko żeby się wspierać i wspólnie iść przez życie. Moja koleżanka ma 157, a jej narzeczony 192, nie jedna z Was mogłaby jej pozazdrościć udanego związku - nikt się z nich nie śmieje, bo nie ma z czego. Ja mam 177, a mój mąż 173 - i co z tego? Kochamy się, jest nam razem dobrze, jak kogoś to bawi to nie mój problem (współczuję ograniczonego umysłu).

Gość gość
16:54 A mnie kurna obraziłaś :o

Gość gość
Hmm ubieram szpilki prawie codziennie i faceci czesciej mnie podrywaja niz "kolezanki" konuski :) kolezanki w cudzymslowiu bo małe to wredne. Trzeba miec ladna twarz i cycki przede wszystkim :)

Gość gość 16_48
mam gdzieś innych ludzi :) czuje się przy nim jak kruszynka która bez problemu nosi na rękach :D poza tym lubię wysokich mężczyzn u nie zamierzam z nich rezygnować ;)

Gość gość
Ludzie nie są w związkach, żeby ładnie ze sobą wyglądać XXX Jak to nie, przecież to sens życia i związku kafeterianek! :D

Gość gość
to od ciebie bije jadem i ty jesteś wredna skoro wyzywać niskich ludzi. Ja jestem niska ale miła, radosna lubię pomagać i nikogo nie obrażam no chyba że mnie obrazi. X Przecież nikt sobie wzrostu, wyglądu nie wybiera

Gość gość
Ja mam 190 cm i chciałbym mieć wysoką kobietę. Oczywiście nie widzę nic złego w niskich, ale najwyższa z jaką byłem, miała 175 cm, a najniższa 151.

Gość gość
Ja mam 164 i wolę niższych, wystarczy, że będzie te kilka cm wyższy. Po co łeb do nieba zadzierać? :D

Gość gość
Skoro nie podobają się Tobie wysocy, to ciekawe jakbyś zareagowała, jakbyś zobaczyła mnie z moją byłą (ja mam 190 a ona 151 cm).;)

Gość gość
Jestem duuuużo niższa i drobniejsza od narzeczonego...no i? Kto miałby się śmiać?

Gość gość
Mam 154 mąz 180. Mój były miał 192. Kolezanka 153 mąz 187. Jakos nikt sie nigdy z nas nie smiał:)

Gość gość
To musiał być ładny widok. Ciągle musiałeś się zginać :) A tak poważnie, nie to, że nie podobają mi się wysocy,ale skoro sama jestem niewysoka, to mi wystarczy śmiało ten niższy a wyższe niech biorą wysokich. Dziewczyna 185 raczej śmieszniej będzie wyglądać z facetem 175 niż odwrotnie :)

Gość gość
Ale my ( kurduple) ich nie zabieramy - męzczyźni maja wolna wolę, sami wybierają.

Gość gość
Smieszne to jest dobieranie partnera pod wzrost. Swoja droga byla narzeczongo miala ponad 180 :P

Gość gość
gość dziś a byś chciała, żeby to facet był te kilkanaście czy więcej cm niższy od Ciebie? :) O to chodzi w wątku, że niskie zabierają wysokich facetów, a te wysokie nie mają już w kim wybierać. Moja kumpela ma ten problem, choć może facet (wysoki czy niski) sam nie chce aż tak wysokiej dziewczyny.

Gość gość
Małe jest wredne. :D

Gość gość
Gdyby facet byl nizszy ode mnie tyle ile ja jestem od mojego to bylby karlem. :p ale mysle, ze nie przeszkadzalby mi niski facet

Gość gość
gość dziś no ja jestem :D