Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 180cm wzrostu dlaczego kurduple zabierają nam wysokich mężczyzn ?

Polecane posty

Gość gość
Ale nikt nikogo nie zabiera, to nie zawody, kto pierwszy ten lepszy. Moja znajoma ma 177, a jej facet 169 i co? Zakochali się i gdzieś mają co ludzie myślą o ich wzroście.

Gość gość
Jeśli zależy wam tylko na wzroście to kupcie sobie drabiny i bédziecie mieć w końcu partnera o jakim marzyłyście. Wy kobiety jesteście strasznie próżne i nie mądre,PUSTOSTANY!

Gość gość
gość dziś ooo....ten temat trzeba traktować z przymrużeniem oka, bo wiadomo że o miłość chodzi a nie o to kto ile ma cm :)

Gość gość
Ja uważam, ze to trochę przez kompleksy facetów, oni lubią czuć się tacy "męscy" , mieć przy sobie "kruszynkę", ja tam nic do tego nie mam, fakt, że czasem smiesznie wygląda, ale jak komu pasuje. Znam takiego faceta w średnim wieku, 35 lat, który jest straaasznie wysoki (dla mnie, nie wiem ile ma wzrostu) i taki potężny, jak przy nim stanełam to czułam się jak dziecko i on też tak coś tam do mnie przytykał, niezbyt mi to odpowiada, sama mam 164, mój facet 179 i jest idealnie, jest wysoki, ale nie za bardzo, zwłaszcza, że ja nie przepadam za szpilkami, preferuję adidasy :D

Gość majka160cm
Kobiety o wzroscie 180 to kobyłki i nawet babochłopy :-)

Gość gość
Wiecie co jest najśmieszniejsze?Na forum bijecie się o te tyczki 190 cm 60 kg a w realu jakoś większe powodzenie mają wysportowane byczki 180 cm :D

Gość gość
"Ciągle musiałeś się zginać :)" Musiałem i to dosłownie.:)

Gość gość
gość dziś zdrowe dla kręgosłupa nie było :P

Gość gość
My sobie jakos radzimy...on sie schyli, ja stane na palcach i jest ok :)

Gość gość
Bardzo wysocy mężczyźni rzadko są przystojni i mają fajną sylwetkę, zazwyczaj coś znimi jest nie halo, mówię zwłaszcza o takich 190<, dla mnie to już zbyt wysoki, bez przesady w żadną stronę, przystojni aktorzy, wokaliści często się okazuje są niscy :) mi się zawsze podobali faceci ok 180, a zdarzało się, ze i niżsi, troche ponad 170... :)

Gość gość
To nie kurduple zabierają wam facetów tylko sami faceci wola kobiety zamiast faceta u boku.

Gość gość
Zwłaszcza te z roczników ok 80 i niższych są niższe. Teraz na kurczakach z kfc mają już w 3 klasie podstawówki po 160 wzwyż

Gość gość
Mnie sie wlasnie podobaja wysocy przez sylwetki. Gdyby moj byl tak barczysty jak jest, ald niski, to wygladalby jak pit bull

Gość gość
dlaczego kurduple zabierają nam wysokich mężczyzn ? x Nie zabierają, to wysocy mężczyźni wolą filigranowe kobietki od rosochatych kobył :P

Gość gość
Po co facetowi dwumetrowy żeński mutant? Do walk na pięści?

Gość gość
ja mam 170,a lecą na mnie tacy mojego wzrostu,mój poprzedni miał 172 a mój obecny tez gdzies tyle,wysocy na mnie nie lecą

Gość gość
bo nie są ślepi, i wolą kobietki , a nie zmutowanych facetów z pipką

Gość gość
No jasne, bo taka kobieta 170 to już jest babochłopem, nie żartujcie :D taki wzrost własnie wygląda najlepiej, wygląda się na smukłą, elegancką. Nie mam nic do wzrostu żadnego bo wiem, że nikt sobie go nie wybiera, ale śmieszy mnie jak takie kobiety poniżej 160 uważaja się za filigranowe i lepsze od tych wyższych, a najlepszy wzrost dla kobiety to własnie 160-175, nawet w dawnych czasach tak bylo, kobiety ze szlachty były wyższe, smukłe a niskie były wiejskie kobiety, zresztą tak samo jak mężczyźni.

Gość gość
jeden z glupszych tematow. O wyzszosci wyzszych/niższych -niepotrzebne skreslic. Czasu wam nie szkoda?

Gość gość
Nie wiesz, że najlepsze są tematy o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiejnocy? :D

Gość gość
jeszcze lepsze o kupie

Gość gość
Kurduple??? Eee? Jakaś ty zakompleksiona i pełna jadu! Równie dobrze można napisać, że takich wysokich "babo-chłopów" nikt nie chce... Atrakcyjnośc nie wynika ze wzrostu. Jeden lubi niskie, inny wysokie. Nie istnieje definicja "idealnego wzrostu kobiety"... Pozdrawia KURD**EL 158cm, który jest w związku z facetem 188cm (facetem mega zakochanym w swojej malusiej kobietce).