Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I znow biore Xanax przez problemy sercowe

Polecane posty

Gość gość

Czy ja jestem normalna ? :O właściwie juz nie powinnam tego brac, nie bralam od dluzszego czasu wczoraj 2mg, dzisiaj tak samo czyli wzięłam dość końska dawkę jak na moja wage i wzrost To jedyny lek co mnie tak uspokaja ,ze mam na wszystko wyj****e. A że niestety jestem wrazliwe ( co jest olbrzymia wada w tych czasach) to i wszystko przezywam. A wolałabym mieć na wszstko wyj****e( mam po Xanaxie chociaz troche) Mama mi mowi ,że cpam itd ,że to biore to niby lek, ale po nim sie czuje faktycznie jak naćpana choc to przyjemne uczucie bo wszelki stres znika ale nie chce tego brac, chce sobie radzic ze lekow :(

Gość gość
A wszystko przez życie osobiste i nie tylko. Moje zycie osobiste jest maksymalnie pokręcone, czesto cierpie, juz nie pierwszy raz Poza tym jakkolwiek to zabrzmi okłałam ojca ze studiami, nie przyznałam sie ,że je rzuciłam ( mam zamiar wznowic, ale za jakiś czas), a teraz koncze drugi kierunek i z tego nie zrezygnuje, ale on tego nie zrozumie tak łatwo bo to taki człowiek, a niestety on mi za te stduia płaci bo sama bym się nie utrzymała placac jeszcze za studia jedlym slowem, ciezko znosze problemy wszelkie stad ten xanax Mam jejszcze jedno opakowanie, ale zastanawiam sie czy go nie wyrzucic to nie bedzie mnie kusilo zeby znow wziac

Gość gość
Musisz gestość kupy wyregulowac wtedy problemy sercowe ci miną. Inaczej mowiac zmien diete:-P

Gość gość
xanaxx Aniu

Gość gość
matka ma racje to jest specyfik ktory je sie pod nadzorem psychiatry, skad masz go?