Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PILNIE potrzebuję 5 tyś zł !!! Pożyczka czy kredyt ???

Polecane posty

Gość gość

Skąd mogę pozyskać takie pieniądze ?? Gdzie najtańsze będą koszty ? Dowiadywałem się w moim banki - ING a oni od pożyczek biorą jakieś 10% za rok. Kto zna lepszy sposób ??

Gość gość
Pozyczka to zlo. Lepiej w karty wygrac kase:-) albo bankomat opitolić:-P

Gość gość
Tylko nie bierz chwilowek ani providentow

Gość Dagmara Z
Moim zdaniem pożyczka jest dużo lepsza niż kredyt. Ja pół roku temu byłam w sytuacji pod kreską i musiałam zasięgnąć takiej pomocy. Wzięłam pożyczkę w Profi Credit, miałam mniejszą kwotę, bo 3 tysiące, rozłożyłam to sobie na mniejsze raty, ponieważ moje zarobki nie są duże, ale na spotkaniu wszystko mi wyjaśniono i zaproponowano bardzo dobre warunki. Wydaje mi się, że pożyczka jest wygodniejsza od kredytu zwłaszcza, że nie jets to aż tak dużo kwota.

Gość gość
Jak potrzebowałem na szybko kasy na komunię dla synka to ogarnąłem kasę z firmy Aasa. Maja spoko warunki, dają kasę również jak ktoś ma trochę zaległości w biku, więc warto ich sprawdzić. Teraz dają nawet 10 000 na dwa lata.

Gość Daniel Wheeler
My, grupa pożyczek, które zapraszamy do współpracy z nami i skorzystania z naszej nowej pożyczki i finansowania projektu Stowarzyszenia. Oferujemy elastyczne pożyczki i finansowanie różnych projektów w celu uniknięcia zwyczajowych ścisłych procedur. Finansowanie Pozwala klientowi na tak niskie, jak 2 niskie stopy procentowe, aby cieszyć się amortyzacją - 2% rocznie przez okres 2-45 lat. Możemy zatwierdzić pożyczkę / finansowanie w wysokości do 80 000 000 000 USD lub więcej, w zależności od rodzaju działalności. Finansujemy dla: danielmarshallwheeler@gmail.com