Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzińska

nie zaprosił mnie na weekend

Polecane posty

nie, jesteśmy w stałym kontakcie przez telefon. nie zaprosił mnie ponieważ sam teraz mieszka w hotelu i dodatkowo szkoda mu kasy na mnie :( bo wie ze nie zapłacę za siebie :classic_cool:

Gość gość
to wpadnij do mnie mam wolna chatę zapraszam

Powiem Ci cos, mojego przyjaciela brat ma dzieci i byla zone a terazjest z koms innym z kom ma drugie dziecko p********e na wakacje przyjechaly corki nudza sie wielki pan bogacz zamiast je zabrac na wakacje to jedzie na JEDEN dzien z nimi do londynu zeby im londyn pokazac :D i jeszcze ze wydatki ma. 200 funtow wyda na jedrn dzien do londynu :D na glowie kredyty, marne zycie i jalowe, ja nie chcialbym zyc z baba ktora ma dziecko z innym facetem.

Gość gość
a jesteś mężatką?

jeszcze wczoraj sie napił i wydzwaniał do mnie wieczorem. Mówił, że chciałby żebym była z nim, że jestem częścią jego życia blablablaa ;(

On chociaz zafundowal dziecku wakacje bo tutaj goscie zostawili swoje zony w polsce porobili bachory z innymi babami i kazdy jak sa wakacje zaprasza je do siebie bo dziecko przyjedzie do ojca ktory pracuje w fabryce i wielka atrakcja :O :( nie chcialbym takiego ojca

dobrze, ze znalazłam pracę, teraz nie bede miała czasu rozmyślać i spotykać się z nim prawie codziennie. weekendów tez juz wspolnych nie bedzie bo bede musiała tyrać. na razie przez miesiąc, potem się zobaczy.