Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 20

Widziałam kobiety z pustymi stanikami na plaży.

Polecane posty

Gość gość 20

Jestem kobietą mam 20l wczoraj byłam ze swoim chłopakiem na plaży, mam kompleksy więc przeważnie porównuje się z innymi kobietami, więc częściej na nie patrzę, przyglądam się im, zazdroszczę. Gdy patrzyłam na dziewczynę ze sporym stanikiem myślałam, że mają duży biust którego zazdroszczę ale jak tylko się schylaly to widziałam pusty stanik a w nim prawie płaska klatka, potem gdy stały bokiem widziałam jak im mocno odstaje :/ ja mam małe piersi ale nigdy bym nie założyła za dużego stanika żeby był pusty :/ niektóre kobiety miały podobnie ale wypchane gąbką, nie rozumiem czemu kobiety tak się ubierają, ja czuję odrazę do push up i nie wyobrażam sobie nosić stanika który miałby w większości gąbkę lub pustkę. Oczywiście było też mnóstwo kobiet o sporym naturalnym biuście no ale nie o nich jest tu mowa

Gość gość
No i plus dla Ciebie! Tak trzymaj! Mały, nie mały, aby był kochany.

Gość gość
Też widziałam sporo takich kobiet i młodych dziewczyn i również nie rozumiem jak tak można się ubrać

Gość gość
małe cycki są fajne, duże fujjjjj

Gość gość
Ja też małe ale jędrne i sterczące cycuszki 65D i nie chodzę w push upach a w dopasowanych bikini bez utwardzonego materiału (normalny mięciutki). Jak byłam na plaży z kolega to również spotkaliśmy taka dziewczynę co miała chyba miseczkę 70A a stanik 70C/D podajrze i kolega do niej podszedł i się jej zapytał "czy nie jest pani z wody" , ona powiedziała '' nie, czemu pytasz? '' a on na to "bo biust ci wyparowal" haha :D uśmiałam się jak nigdy :D

Gość gość
to akurat nie było śmieszne, tylko chamskie

Gość gość
Twój kolega to chamidło a ty chyba reprezentujesz ten sam poziom skoro cie to ubawilo. Typowe tępe polactwo. Za granica nikogo nie obchodzi wygląd anu strój obcych ludzi.Radze przyjrzeć sie sobie bo ideałów nie ms i do każdego można sie przyczepić i cos wyśmiać.

Gość gość
Ta kobieta powinna mu za to przywalić.

Gość gość
No sorry ale jak dziewczyna zakłada o 3 rozmiary za duży stanik i nawet sobie tego gąbka nie wypcha to myśli, że jak ona wygląda? Bo dla mnie śmiesznie i sama się naraża

Gość gość
A ty jakas niedorobiona jesteś ze zaglądasz w cycki innym babom, zycia własnego nie masz? Jak ktos ma udane życie to nawet nie zauważa innych. A koleżka tez nie ukrywal buractwa i prostactwa i to należałoby raczej obśmiać i napiętnować.Ale prostactwo sie pleni i nawet poklask znajduje u przygłupich panienek.

Gość gość
eee tam ja se nosze gąbke w kąpielówkach i uwypuklam se genitalia

Gość gość
wiesz to nawet ślepy zauważy jak stanik dziewczynie odstaje od piersi o jakieś 5 cm, a facet to już z pewnością to zauważy

Gość gość
Polactwo na plaży, gapienie sie na innych i ocenianie ich żeby leczyć kompleksy albo w nie wpadać plus bezmyślnie opalanie sie na tak zwana skwarkę tudzież raka

Gość gość
Nie opalam się na skware, jestem biała więc opalam się delikatnie, dla niektórych to w ogóle nie jest to opalenizna. A na nią zwróciłam uwagę bo kolega mi o tym powiedział a mnie sama to zaskoczyło

Gość gość
Doktorat z chamstwa dla tego buraka. Jeżeli dziewczyna była w towarzystwie jakiegokolwiek chłopaka/ mężczyzny, ten powinien prostaka nauczyć manier.