Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzający starzy ludzie narzekający na pogodę

Polecane posty

Gość gość

Zimą nie pasuje, bo zimno, latem gorąco, jesienią po pada deszcz a wiosną, bo zbyt zielono. Starzy ludzie to zakały polskiego społeczeństwa

gość dziś Też będziesz taką zakałą....cóż za krótkowzroczność!

Gość gość
W lato im sie nie dziwie, zle sie czuja przez upaly reszta por roku - tez nie kumam..

Gość Laura2777777
Ja jestem co prawda dosc młodą osoba, ale moi rowisnicy tez czesto narzekaja ze goraco... Jak dla mnie teraz jest idealnie kocham wiosne i lato, jesien nawet lubie, zimy nieznoszę

Gość gość
Trzeba być mocno ograniczonym na umyśle i wielkim egocentrykiem, aby wykluczać ze społecznego kręgu ludzi, dzięki którym się powstało! To tylko świadczy o tobie! Tak wyrażają się osoby, które w życiu nie wiele osiągnęły ..... bo nie wiele umieją, po za roszczeniowym krzykiem i robieniem szkód wśród innych!

Gość gość
Ja narzekqm bo pracuje w nieklimatyzowanym pomieszczeniu, fizycznie. Jestem w ciaglym ruchu, mamy zakaz spozywania posilkow i picia w pracy. I ja osobiscie prawie mdleje. Mam 34 lata moze jestem stara. Ale akurat jesien i wiosna sa dla mnie najprzyjemniejsze. Zimy nie lubie, na lato nie narzekam ogolnie tylko teraz wyjatkowe bo upaly sa iscie afrykanskie. Wysiadam.