Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet opowiada mi że podoba się innym kobietom!!!

Polecane posty

Gość gość

jestem zła na niego! Po co on mi to opowiada, a to, że jakaś się do niego uśmiecha, a to, że jakaś go podrywa, a to, że był na jakiejś imprezie i wszystkie chciały z nim tańczyć i jeszcze mówiły, że genialnie wygląda. No po prostu denerwuje mnie to, on pewnie chce żebym była zazdrosna, bo faktycznie on jest przystojnym facetem i laski się za nim oglądają i nawet ja to czasem widzę, ale mnie to nie wzruszało nigdy (a jesteśmy razem dopiero pół roku). Za mną też się faceci oglądają, zaczepiaja mnie w autobusie, na ulicy, piszą na fejsie różni koledzy z klubu i jakoś ich zlewam i facetowi nie opowiadam jaka to ja jestem pożądana przez innych, a ten mi nie pytany z takimi tekstami wyjeżdża. Co mam mu na to odpowiedzieć jak mi tak opowiada jak o niego się laski biją :-O

Gość gość
O boziu, powiedz mu, że go rozumiesz bo masz to samo;)

Gość gość
O boziu, powiedz mu, że go rozumiesz bo masz to samo x x he, he dobre... :) i tak masz szczescie, ze tylko gada... Ja poznałam goscia, co wiedzac ze mi sie podoba, specjalnie przy mnie flirtował z innymi babkami, widziałam ze mnie obserwuje, czy patrzę.. bylismy na imprezie typu ognisko, i namówił młoda dziewczyne zeby mu usiadła na kolanach , siedział z nia i patrzył mi w oczy, myslałam ze mnie szlag trafi... nie wiem co chciał przez to zrobic, moze mnie skłonic do wiekszego zainteresowania, ale mnie to zniecheciło kompletnie