Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 38 lat i chcialabym jeszcze dzidziusia

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was przechodzila ciaze w tym wieku. Boje sie ze nie dam rady fizycznie i czy dzidzius bedzie zdrowy. Tak duzo sie mowi o wadach plodu w tym wieku. Poradzcie mi cos proszę

Gość gość
Ja się urodziłem jak moja matka miała 41 lat i jestem zdrowy :)

Gość gość
moja koleżanka ma 37,i właśnie spodziewa się dziecka inna urodziła w wieku 40 a jeszcze inna 42 wszystkie dzieciaczki zdrowe i piękne!

Gość gość
Ojjojoj w TYM wieku, toś ty już starowinka, kiwasz sie nad grobem. Gdzie ci tam do 'dzidziusia', trumne szykuj :) Serio jesteś taka durna, czy tylko udajesz??! Planujesz ciążę i zamiast o tym podyskutować z partnerem, a potem z lekarzem na temat twojego zdrowia, to pytasz o to na forum w internecie?!! Serio ???!! Brak słów :O

Gość gość
Przecież jesteś jeszcze młoda, chcesz dzieciaka, masz warunki, to rób. Czego ludziom d**e zawracasz :O

Gość gość
Chcialabys jeszcze. A to znaczy, ze dziecko jedno przynajmniej masz. To, ze chcesz dziecko teraz to twoj organizm daje ci sygnal, ze to ostatni dzwonek.

Gość gość
ja poprzednie urodzilam w twoim wieku a teraz mam 40 lat i staram sie o kolejne, poprzedni maluch zdrowiutki chociaz wagowo dosc maly 2700kg a ur w 40 tyg

Gość gość
ja jestem dzieckiem matki 39 letniej i żadnemu dziecku tego nie życzę, wszyscy się ze mnie śmiali w podstawówce, że nie mam matki tylko babcię, tego horroru nigdy nie zapomnę

Gość gość
Moja koleżanka urodzila swoje 3 dziecko mając 42 lata (pierwsza dwójka to nastolatki). mała zdrowa, ma już 3 lata

Gość gość
I po co ten temat? By wzbudzić kolejna awanturę, nerwy, wyzwiska? Przecież jeszcze wczoraj była ostra dyskusja zaczęta przez 38-latke, nie można było się dołączyć? To chyba prowo...

Gość gość
Dyskutowaliśmy z mężem. Oboje chcemy dziecko. Mieszkam na wsi. Nie mam kolezanek wiec nie mam z kim pogadać. Tak mam juz dzieci zdrowa 3, dwie dziewczynki i chlopca. Nie uwazam sie za idijotke pytajac o to na forum. I nie chce zawiacac komus d**y. Myslalam że ktos podzieli sie ze mna doswiadczeniem.

Gość reni74
ja mam 41 i też jeszcze chciałabym, mam dwóch synów także może wyszłaby córka. Nie przejmuj się co ludzie mówią. W takim wieku rodziły, rodzą i będą rodzić. A teraz dużo kobiet decyduje się późno na macierzyństwo, także do działa. Pierwsze dziecko urodziłam mając 29 lat, drugie 36/37 bo 1 stycznia, ale mam dużo znajomych kobiet, które rodziły w wieku od 35 lat do 41 i ciąża przechodziła super bez żadnych komplikacji. Kuzynka ma 36 lat jak urodzi będzie już miała 37 lat i jak narazie to ciąża dla niej żadnych problemów nie sprawia. Także do dzieła :)

Gość gość
23.11 teraz są inne czasy. jak idzie się odprowadzić dziecko do przedszkola to przeważnie starsze mamusie przychodzą. Młodziutkie to teraz rzadkość. Teraz przekrój wiekowy mam z placu zabaw czy przedszkola to na oko 35-45. Czasy się zmieniły i jest kompletnie inaczej niż jeszcze 15 lat temu, że nie wspomnę o tym co było 30 lat temu.

Gość gość
gość dziś I po co ten temat? By wzbudzić kolejna awanturę, nerwy, wyzwiska? Przecież jeszcze wczoraj była ostra dyskusja zaczęta przez 38-latke, nie można było się dołączyć? To chyba prowo... xxx To nie jest wina autorki, że się tu zbiegają wściekłe suki i ujadają. Kurde żeby już o nic nie można było zapytać i o niczym pogadać :o

Gość gość
To nie jest prowokacja. Jak nie chcesz to nie odpisuj. Jest wiele życzliwych osób dzieki ktorym umacniam sie w podjeciu decyzj. Dziekuje reni74