Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Ale sie nie wyspałam

Polecane posty

Gość gość
A o której usnęłaś i ostatecznie wstałaś? :-)

Gość gość
A dlaczego tak późno się położyłas?

Nie moglam zasnac z tej duchoty. Małpiszon z rana czarna a pozniej jade na rozpuszczalnej

Gość gość
Oszka masz jakieś nowe wiadomości na facebooku?:classic_cool:

Gość gość
Ja usnęłam jakoś tak po 2, a wstałam o 10:30 i wyspałam się, a kawy nie pije :-)

Gość gość
Pozbyłem się właśnie facebooka, ale jak się okazuje, dobrą Patrycje znalazłem.;)

Gość gość
Oszka kiedy zmienisz historyjke ze zwichniętą nogą, rehiablitacjami itp? ciągniesz ten motyw już przez pare miesięcy jako zasłona dymna i usprawiedliwienie przed prawdą - bezrobociem Ciekawe jak długo jeszcze tego typu ścieme będziesz ciągnęła, a potem co wymyślisz? że NAGLE straciłaś prace bo dali ci wypowiedzenie? :D albo że sama rzuciłaś bo była zła atmosfera pracy? :D kłamliwa bezrobotna nołlajfica hehe :D

Gość gość
prawik może coś skomentujesz? ty masz zawsze trafne diagnozy. Oszka kłamie co nie? graficzka, banery z neta, zapomniała nazwy programu graficznego, nagle sobie przypomniała po paru dniach jak w necie wyczytała, do tego ciągle gnije na kafe a udaje że pracuje, a teraz od paru miesięcy ciągnie wątek skręconej nogi dzięki czemu ma alibi gdy czepiają się jej że siedzi całe dnie na kafe a nie w pracy, ciekawe jak długo jeszcze będzie ciągnęła tą bajeczke i co potem wymyśli

Gość gość
o prawik akurat ci skomentował :D mówisz i masz