Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

organizuję chrzciny z pompą, doradźcie co wybrać

Polecane posty

Gość gość

Chcę dać jedno danie takie, żeby wszystkim wyszły oczy na wierzch, zeby byl efekt "wow". W tym celu chce zamówić u miejscowego tucznika dzika, świnię lub barana. co zrobi najwieksze wrazenie na gosciach?

Gość gość
Przecież to takie oklepane i do tego makabryczne. Już lepsze wrażenie zrobi pomidorowa, ziemniaczki, boczniaki w panierce i sałatka, za to elegancko podane ;) Albo obiad w super eleganckiej restauracji. No i po co chcesz tego WOOOW ? :) I po co chrzcisz, jeśli widać, że nie żyjesz z tą wiarą (jeden z grzechów głównych: PYCHA) ? Na pokaz chrzcisz, bo tak wypada, bo wszyscy na około chrzczą???

Gość gość
podaj wszystkim mleko prosto z cyca :D efekt murowany

Gość gość
to jest chrzest dla sakramentu czy dla pompy?? słusznie ktoś ci napisał, że to GRZECH PYCHY!

Gość gość
walnij łbem w chrzcielnicę może otrzeźwiejesz :P

Gość gość
jak w grze o tron tort a w środku żywe gołębie.

Gość gość
zdecydowałam jednak na pieczonego barana. Wujek Czesiek się ucieszy, a reszcie i tak opadnie szczena. Nie jestem pełna pychy tylko jak już chrzcić dziecko to nie mogę uraczyć gości byle czym

Gość gość
do tego myślimy z męzem czy by każdemu z gości na odchodne nie dać kuferka z plackami i ciasteczkami, niektórym też może piersiówke żubr albo inną jakąś - wasi goście dostawali cos na odchodne?

Gość gość
Widziałam dużo takich miejsc na http://chrzcinyikomunie.pl/ :) Mnie na przykład pomogła obsługa serwisu, zadzwoniłam tam i pomogli mi za darmo wybrać obiekt na chrzciny małego! :)