Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogłybyście wyjść za mąż za szejka arabskiego?

Polecane posty

Gość gość
tak, zrobiłabym to dla kasy

Gość gość
Gość 14:09, a jesteś dziewicą? Bo jeśli nie, to nie masz szans na małżeństwo z muzułmaninem. Ewentualnie z jakimś zdesperowanym biedakiem pragnącym pozostać w Europie. Ponadto, musiałabyś przejść na islam. Wiesz, od stóp do głów w powłóczystych szmatach nawet w największe upały, zero alkoholu i imprez... W domu nie miałabyś absolutnie nic do powiedzenia i myślisz, że mogłabyś swobodnie dysponować jego pieniędzmi? Wolne żarty. I być może musiałabyś dzielić się mężem z nawet 3 innymi kobietami, bo muzułmanin może mieć nawet 4 żony, o ile go stać na ich utrzymanie.

Gość gość
jej się pomyliła dziewica z dziwką. Też na dzi :-) z taką inteligencją to nie nadawałaby się nawet do podmywania żon szejka w haremie. Może do stajni z końmi arabskimi by ją przyjęli do czyszczenia kopyt :-)

Gość gość
umarłam :-D

Gość gość
gość dziś Tak, jestem dziewicą :) Żony szejków arabskich nie musza przejść na islam. Bowiem muzułmanie mogą żenić się z kobietami z "Ludów Księgi". Czyli z żydówkami, chrześcijankami, zaratusztrianikami i muzułmankami :) Nie szkukam też męża muzułmanina - ale ten mi się podoba. Uważam, że jest przystojny. Nie jest też prawdą, że żony szejków chodzą ubrane w czarne szmaty - zazwyczaj noszą bardzo eleganckie i drogie ubrania. Księżniczka Arabii Saudyjskiej - http://40.media.tumblr.com/a69ef25ebb9b23efac21ad417dfee547/tumblr_njtt05Kywf1u9qh5zo1_1280.jpg Swoją drogą, piękna jest.

Gość gość
rzeczywiscie piekna ta kobieta

Gość ferferfe
Ja nie, nie lubię mieszania kultur bo co to za partnerstwo, gdy nie można się porozumieć z mężczyzną? A być niewolnicą na własne życzenie? To zniszczenie sobie życia.

Gość gość
no widzidz a ty jestes tłusta i brzydka więc może jakiś bogatszy żul z pod nocnego się tobą zainteresuje :-)

Gość gość
No ta ksieżniczka rzeczywiście piękna kobieta. Ale ja bym w życiu nie wyszła za mąż za żadnego araba. Wolałabym Polaka tzw. Typowego Janusza.

Gość gość
Kasa tak, ale arabski brudas z mentalnością sredniowiecznego wielbłąda nigdy, przenigdy nie. Za dużo wiem o islamie żeby zaakceptować tą barbarzyńską ideologię. Precz z muzułmanami.

Gość gość
A skąd wiesz że jestem brzydka i tłusta, jak mnie nie znasz? Zdziwie cię, ale jestem bardzo ładną i zgrabną dziewczyną.

Gość gość
Dlaczego brudas? muzulmanie myja sie kilka razy dziennie, a ten szejk rzeczywiscie bardzo przystojny.

Gość gość
Dla takiej kobiety, jak ta księżniczka z linku, to przeszedłbym na islam i chciałbym kalifat w Europie. Prześliczna jest.

Gość gość
Niezły jest, ciekawe czy miałby powodzenie w Polsce

Gość gość
no może jestes zgrabna ale za to tępa na maksa i nie pytaj dlaczego bo się już całkiem skompromitujesz :-)

Gość gość
gość dziś No właśnie dlaczego? Uzasadnij Jak na razie to ty pokazujesz swoje prostactwo i chamstwo.

Gość gość
mi sie tam podoba. I tak jestem ateistką, wiec mi to wisi jakiego koles jest wyznania

Gość gość
to teraz ateistko pojechałas. Nie dziwie sią pe baby są jednak na niższym poziomie umysłowym niż mężczyźni. Poczytaj o islamie a później się wypowiadaj. Brak słów.

Gość gość
ja Ci odpowiem. Bo tylko tępe szmaty mogą się związać z jakims muslinem i brudasem. I nie dopytuj się już. Bo nie dosc że faktycznie jestes idiotką to pewnie jeszcze nawet 20 lat nie masz. Dorosnij dziewczynko :-)

Gość gość
15:20 jakby koleś był przystojny, bogaty i chciałby się mną zaopiekować, to mam wyj****e jakiej jest religii. W takiej sytuacji przeszłabym na islam, 5 razy dziennie bicie poklonów na dywaniku, ale za to miałabym spokój do końca zycia.

Gość gość
zaopiekowałby się twoją pustą dziurą ale tylko raz w miesiący bo w pozostałe dni reszta haremu

Gość gość
gość dziś Ten brudas i muslim nawet by na ciebie nie spojrzal, prostaczko.

Gość gość
15:24 No i bardzo dobrze. I tak nie lubie seksu, wolę się przytulać a i zazdrośnicą nie jestem :)

Gość gość
jednak polki nie bez powodu są uważane za najlatwiejsze i najglupsze baby w europie. Każdy ciapaty wie że jak chce za friko p******* to musi szukac polki :-) hahaha

Gość gość
jestem w uk i masz racje. Wstyd mi czasem za rodaczki. Jak widzisz wstrętnego brudasa z białą to na 90 % polka

Gość gość
ciapaty to określenie na pakistańczyka lub hindusa. Ten Pan z linku jest Arabem i to w dodatku przystojnym oraz bogatym. Pewnie jakby miał europejskie ciuchy, to nie odróżniłbyś go od Hiszpana. Nie poszłabym do łóżka z każdym lepszym facetem a już tym bardziej z ciapakiem. Ale mogłabym być 4 żoną szejka arabskiego. To już zupełnie inne półka. :)

Gość gość
To ci sami co chcieli srac polkom do ryja a one sie zgodzily?

Gość gość
Wy nawt nie potraficie odróżnić Pakistańczyka od araba. W UK sa głównie Pakistanczycy. To nie moja wina, ze ten szejk jest taki przystojny.