Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kalina Alina

Czy oni probuja mnie wciagac w swoje gierki czy ja niepotrzebnie przesadzam?

Polecane posty

Gość Kalina Alina

Pracuje i mieszkam u pewnej rodziny i mam wrazenie ze oni wciagaja mnie powoli w swoje jakies dziwne gierki quazi erotyczne. Np. wczoraj wieczorem zostalam poproszona do ich pokoju i widze ze oboje leza nadzy na lozku. On jeszcze przynajmniej fujare sobie jako tako przykryl koldra ale ona calkiem wywalila cyce na wierzch. A gdy za kilka chwil wrocilam z sokiem do picia (jasnie p********i panstwo zazyczyli sobie p********y sok) to ona nawet broche wywalila w moim kierunku. Ja nie wiem czy im odbija zupelnie? Moze to proba wciagania mnie w jakis gierki erotyczne? Jakis trojkacik chca? Po drugie to jakim w ogole prawem robia sobie ze mnie guwernantke? Przyjelam sie tam do opieki nad ich niepelnosprawnym dzieckiem a tu nagle z niani "awansowalam" na przynies-wynies-pozamiataj. Jak w trakcie roochania zechce im sie pic to wolaja po mnie. Czy to nie przesada? Na razie nic nie mowie bo dobrze placa ale jak sytuacja dalej bedzie sie rozwijac w tym niepokojacym kierunku to zaczekam na wyplate, spakuje manele i tyle mnie widzieli. Ale czasem ogarniaja mnie watpliwosci ze ja moze przesadzam.Ze przeciez nic sie nie stalo. Ze moze w ich zachowaniu nie ma nic szczegolnego. Przeciez jego nie widzialam nago bo byl jako tako przykryty. A ona owszem byla naga ale to w koncu kobieta jak i ja wiec moze uznala, ze nie musi sie wstydzic drugiej dziewczyny? Waszym zdaniem ja przesadzam i panikuje niepotrzebnie czy moze jest cos na rzeczy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować