Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nastolatki z rodzicami na wakacjach?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie do rodziców nastolatków i do Was wszystkich, którzy pamiętają swoje wakacje z rodzicami. Do którego roku, mniej więcej Wasze dzieci jeżdżą z Wami na rodzinne wakacje? Chodzi mi o to, że moja 15 latka w tym roku bardzo stara się uniknąć wspólnego wyjazdu. Wakacje spędzała dokładnie jak chciała - obóz sportowy, wyjazd na wieś z koleżankami, troche w domu i ze znajomymi. A w ten weekend mamy wyjechać razem, cała rodziną. Wakacje wydają sie super, wspólnie ustalaliśmy kierunek - Skandynawia. Ale młoda tak kręci, tak oporuje, ze sama nie wiem. Chciałabym ją bardzo zabrać, bo szkoda mi by nie zobaczyła tego wszystkiego + na wakacjach jest więcej czasu dla rodziny. Ale i nie chce mieć przez 2 tygodnie obrażonego zgreda:( I głupio mi namawiać pannice na wyjazd... jak tego nie docenia.

Gość gość
Ja jeździłam na wakacje z rodzicami nawet po 18 - ale w miejsce gdzie miałam pełno znajomych i rodziców widziałam tylko na obiedzie ;P

Gość gość
Masz problem z główką, czy o co chodzi? Głupio Ci namawiać panienkę na wyjazd? Powinnaś hodować myszki albo chomiki.

Gość gość
Może ma faceta i chce z nim spędzić te dwa tygodnie, zaprosić go do domu żeby mogli pomieszkac razem, seks codziennie ^^ Przynajmniej ja tak robiłam w jej wieku

Gość beatalik
Jeśli program jest dopasowany pod każdego z rodziny to można fajnie spędzić czas. My jedziemy za tydzień do Warszawy. Najmłodszy odwiedzi http://www.incaplay.pl/ Córa 15 latka marzy o Łazienkach a my jakieś muzea. Wszyscy będą zadowoleni.

Gość KamilaWłodarczyk
Moim zdaniem, jeżeli odpowiednio wybierze się cel podróży, nie będzie problemu. Mój syn 17-latek nie protestował, kiedy się dowiedział, że wyjeżdżamy do Radomia. Nocleg w Ikrze http://www.hotelewam.pl/622-hotel-iskra-radom.html zarezerwowałam już jakiś czas temu, bo jest to takie nasze sprawdzone miejsce. Jedziemy na Air Show i od poniedziałku syn nas pogania, żebyśmy się pakowali, bo potem się spóźnimy. Jeżeli nastolatek ma zapewnione rozrywki, takie na poziomie oczywiście, nie będzie się buntował:)