Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy p*****la ze to normalne ze wyglad sie liczy A ja od dawna jestem z brzyd

Polecane posty

Gość gość

kimi dziewczynami i jestem szczesliwy. Wogole mnie nigdy wyglad nie obchodzil tylko czy byla mila i sie usmiechala (jakos to mnie pociagalo zawsze) tzn ze jestem jakis nienormalny w dzisiejszym swiecie? Teraz nawet kobiety p*****la ciagle tylko wyglad wyglad, wyglad, wyglad, wyglad.... Sa jak odmozdzone, jak w jakims amoku

Gość gość
ale fajne jest to że będąc z taką niby na pierwszy rzut oka niezbyt urodziwą dziewczyną, można sprawić że faktycznie rozwinie się jak ten piękny kwiat, taki łabędź z brzydkiego kaczątka. Taka dziewczyna gdy poczuje się kochana i doceniona, to chce dla faceta jak najlepiej, zaczyna mega dbać o siebie, stroić się i nagle się okazuje, że ta dziewczyna jest bardzo piękna. Ja tak mam że widzę w danej dziewczynie potencjał na ładną dziewczynę. Np jedna taka nosiła brzydkie okulary i grzywke jak ULA brzydula, ale zaczałem ją podpuszczać że może w tej czy tamtej fryzurze będzie wyglądała lepiej i tak też było. Tak samo zawsze chodziła w spodniach, więc też ją tam jakoś podpuściłem, komplementowałem ze ładnie byłoby jej w sukience, jak raz sie przełamała tak potem ciągle w sukienkach :) i sie okazuje ze niby z brzydkiej zrobiła się bardzo ładna dziewczyna, ale to musi jednak być widać w tej dziewczynie potencjał i fajnie jest odkrywać to kobiece piękno, bo jednak z super brzydkiej to też sie nie wiele zrobi

Gość gość
życie to jedno a fora internetowe to drugie, nie ma co się przejmować tutejszą propagandą, życie zaskakuje pozytywnie