Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kololop

sprzedaż wózka i wysyłka kurierem

Polecane posty

Gość kololop

Witajcie przerabiałyscie taki temat ? w co zapakować wózek i jaki najtanszy kurier ? Wczoraj wystawiłam wózek i dzisiaj sprzedany .

Gość gość
Witam. Ja sprzedawałam. Zapakowałam w folie stretch czarna. Zamawiałam kuriera przez Internet, musiała zważyć, zmierzyć, koszt spory bo ok 80 zl. Wybrałam kuriera Siódemkę, teraz to chyba Dpd.

Gość kokolop
o kurcze a ja podałam koszt 50 zł , ale folia czarna wystarczy , z tego co sparwdzałam do KEX jest najtanszy

Gość gość
Strona trzepaczka.com.pl lub tanikurier.com

Gość kollop
Dzieki sprawdzałam juz tutaj DHl chyba tańszy bedzie

Gość gość
ogólnie rzecz biorąc jesli osoba prywatna zamawia kuriera i chce wysłać paczkę to jest to bardzo duży koszt ! jesli jakaś ta firma x wysyła dużo paczek to oni mają zniżki i dlatego np na allegro kurier kosztuje 15-20zł a pocztex ?? niby tam można tanio wysłać

Gość gość
U mnie wystarczyła folia, dodatkowo owinęłam jeszcze taśmą klejąca, taka szeroka, żeby lepiej trzymało. Nie bylo problemu. Tylko dobrze trzeba zabezpieczyć różne ostre końce od stelaża, żeby nie przebiły folii.

Gość gość
Wcale nie jest to duży koszt jeśli się wysyła prywatnie, sporą część paczek wysyłałam kurierem i koszt wynosił ok. 20 zł, kurier podjeżdżał mi pod dom, odbierał, ja musiałam tylko kartę przewozu wydrukować i zapakować według wymagań, ewentualnie kupić u nich opakowanie. Wiadomo że wózek cięższy ale wydaje mi się że spokojnie poniżej 80 zł się znajdzie, chyba że to będzie cały zestaw 3w1 i wielka, nieforemna paka. Co do pakowania- można w folię, ale polecam zabezpieczyć czymś dodatkowo, np. zapakować w starą poszewkę, bo jeśli zaczepi o coś ostrego przy transporcie to mogą być problemy z odbiorem. Ewentualnie rozejrzeć się po sąsiadach, może ktoś robi remont i ma wielkie pudła, mi wózek wszedł (z fotelikiem) do kartonu po muszli toaletowej.

Gość gość
ostatnio wyprzedaje sporo rzeczy i wysylam i sprawdza się zafoliowanie produkotow bo wtedy nic nie jest uszkodzone. Polecam http://www.vipak.pl/