Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o ludziach kupujacych w biedronce 1 kg parowek za 6.99?

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie o ludziach kupujacych w biedronce 1 kg parowek za 6.99?

Gość gość
oszczędni są

Gość gość
Fascynujacy temat.Mysle,ze autorka jest zwyczajnie tepa.

Gość gość
Że jedzą GMO

>>>co sadzicie o ludziach kupujacych w biedronce 1 kg parowek za 6.99?<<< x Że jest to ich sprawa i gajowego :D, x a Tobie g_wno do tego :D :D :D. x Ostatnio kupiłem kiełbasę śląską z Morlin po 9,99 w promocji. Miała doskonały strunowe zamknięcie worka i bardzo nam smakowała zarówno smażona, pieczona, jak i w domowym żurku (mojej pani :) ). x Jak się człowiek zna, to może tanio kupić (okazyjnie) dobrą wędlinę :).

Gość gość
na prawdę tak z tobą źle, ze musisz się tanich parówek czepiać? oj ubogie musi być twoje życie.

Gość gość
Ale to nie jest temat o twojej kielbasce tylko o parowkach , które sa z odpadów kurczat

Gość gość
Nie jest tępa, tylko stara się ulokować w Waszym mózgu wizję taniego i pożywnego produktu spożywczego. Założę się, że część z Was do tej pory nawet nie wiedziała o jego istnieniu, a zobaczymy jak szybciutko polecicie do Biedronki i jeszcze będzie się o niego bić ze staruszkami na emeryturach, kiedy na tydzień przed końcem miesiąca zabraknie Wam kasy na jedzenie. Dzięki zaangażowaniu autorki w będziecie już wiedziały jak w szybki i łatwy rozwiązać swój problem. Podziękujcie jej ładnie.

Gość gość
Głupie pytanie,to ich sprawa,co,gdzie i za ile kupują:-P

Gość gość
GMO i jeszcze gorsze MOM , jak juz mam ochotę na parowke to kupuje te z szynki, które mają 90 procent mięsa w składzie

>>>Nie wiem jak to nazwać. Głupotą czy odwagą. Bieda ich do tego popycha ale raczej chyba jednak głupota. Wolałbym pościć niż jeść takie nie wiadomo co.<<< x Ty ŚMIERDZĄCY LENIU, nawet na te parówki jeszcze nigdy nie zarobiłeś. Więc innych nie krytykuj. x Po to szukasz głupiej kobiety, by Cię utrzymywała po śmierci Twojej matki. x Po co takie g_wno na świecie żyje :( ?

>>>GMO i jeszcze gorsze MOM , jak juz mam ochotę na parowke to kupuje te z szynki, które mają 90 procent mięsa w składzie<<< x Optymista, wierzący w opisy na towarze :D :D :D. x Sprawdź: jaką karę może dostać producent za "pomyłkę" w takim opisie, x to zrozumiesz: skąd nagle wzięło się tyle "mięsnych" kiełbas i parówek :P :P :P.

Gość gość
Nie chce mi się sprawdzać, ile może dostać?

Misio1 popieram. Wymądrzają się że co to nie oni i czego nie jedli ale jak im głód do d**y zajrzy to będą czekać o 5 nad ranem pod biedroną żeby kupić parówki po 6.99.

>>>Nie chce mi się sprawdzać, ile może dostać?<<< x W praktyce często tylko pouczenie lub symboliczny mandat, który skompensuje w najbliższym markecie :(.

>>>Misio1 popieram. Wymądrzają się że co to nie oni i czego nie jedli ale jak im głód do d**y zajrzy to będą czekać o 5 nad ranem pod biedroną żeby kupić parówki po 6.99.<<< x Bywało, ze stać mnie było na zakupy w mięsnym za kilka stówek, a bywało, że na cały dzień miałem jedną złotówkę na jedzenie. x Dlatego nigdy nie będę śmiał się z ludzi, których na jedzenie nie stać.

Do misio1 dziś 21.35 Ja też tak miałam, za praktykantki zarabiałam 400 złoty miesięcznie. Wiec takie najtańsze parówy to było moje całomiesięczne wyżywienie.

Gość gość
A zryjcie SE te parowy i umierajcie na raka co mnie to obchodzi

Gość gość
Ja nie mogę,co za tępa hołota.Co wam przeszkadza,że ktoś żre parówki z Biedronki?:-PKażdy żre to,na co go go stać i to co mu smakuje.Jedni jedzą to,co wygrzebią w śmietnikach:-(Taki mamy kraj niestety

nie kupuje parowek!:)sa tluste,naszpikowane chemia zmielone korpusy,skory wieprzowe:(((( Tomasz Remus, dietetyk z Centrum Zdrowego Żywienia Ekostyl w Białymstoku "Dietetyk tłumaczy, że konserwanty, polepszacze i przeciwutleniacze często powodują alergię. Ich częste spożywanie może także prowadzić do otyłości i chorób serca, bo tłuszcz, który zawierają łatwo odkłada się w naszym organizmie".