Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja234343

Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (

Polecane posty

Gość alicja234343

Dostalam od chlopaka pierscionek zareczynowy wart ok. 600zl(sprawdzilam u jubilera). Straszny wstyd, wogole sie nie postaral. Chyba mam cos z glowa, ze sie zgodzilam go przyjac:( Jestes z kims dlugo i wcale go nie znasz... Dziewczyny uwazajcie z kim jestescie, zebyscie nie cierpialy dostajac jakas tanioche z bazaru!

Gość gość
Ja p*****le... Ja bym mogła dostać nawet za 100zl albo mniej, widać dla Ciebie tylko kasa się liczy

Gość gość
Liczy sie gest a nie wartość prezentu.

Gość niematerialistycznababka
A mi moj facet tez chcial kupic pierscionek, ale odmowilam. Dla mnie to puste, jak obraczkowanie golebi... Oswiadczyl mi sie bez tego kawalka metalu i to byla najpiekniejsza chwila w moim zyciu. Nie potrzebuje, aby facet kupil mi najdrozszy pierscionek w sklepie, to nie jest wyznacznik milosci. No ale kazdy ma swoje wartosci.

Gość gość
Czy jak dałby Ci pierścionek za 6000 zł kochałabyś go bardziej ? :(

Gość gość
alicja mam nadzieję że twoj facet miał na pierscionek odłożone 1500 ale reszte przepuscil na d***** :-)

Gość gość
pierscionek to tylko symbol, licza sie oswiadczyny, wola spedzenia z ukochanym zycia a nie kasa

Gość gość
co wy tłumaczycie pustej idiotce? niech spada na szczaw zresztą na moje jest to tylko marna prowokacja

Gość gość
600 zł dla kyr/wy to i tak bardzo dużo

Gość gość
to z bazaru czy od jubilera?

Gość gość
nie karmcie tej trollicy

Gość gość
Ty chyba nie jestes warta nawet tych 600 PLN, skoro pieniadze stawiasz ponad wszystko inne.

Jak 600zl na zareczynowy to dla niej za malo, to obraczke na slub bedzie chciala za pare tysiecy zl. Przykre. Facet sie stara... a ona jeszcze taki cyrk odstawia.Najlepiej autorko znajdz sobie bogatszego, skoro dla Ciebie milosc to drogie prezenty. Ciekawe czy go kocha wgl. Bo ja potrafie nawet docenic, jak mi narzeczony przyniesie jedna roze... ale moze ja jestem jakas inna.

Gość gość
Jakby dal mi pierscionek za 6000 to wiedzialabym ze kocha mnie duzo bardziej. Dlatego jego "prezent" ktory kobieta dostaje raz w zyciu kosztowal go ulamek tego co wydaje na swoja chyba pierwsza milosc jaka jest wspinaczka skalkowa. Super, po prostu super.

Gość gość
Ja sama wybrałam sobie pierścionek za 490 zl.On kazał mi wybrać droższy,ale nie chciałam.Obrączki chciał grawerowane,grube a ja najzwyklejsze.Zgodził sie.Jesteśmy 5 lat po ślubie i nadal jest to samo-mąż kupuje wszystko drogie!Kupił kijki w góry za 450 zl,a w marketach są po 40 zł..Kurtke za 1.500 zl.Co z tego ,że nas stać.Uważam,że pieniadze nalezy oszczedzac żeby je mieć.Każdy potrafi szastać kasą.Nigdy nie wiadomo w którym momencie straci prace!

Ten facet nie zasluguje na Ciebie. Kobiety sa straszne! Narzekaja na plec przeciwna, ale poprostu sa okropne. Nic nie doceniaja, nic nie szanuja. Pierscionek zareczynowy chca miec jak najdrozszy zeby sie kolezankom pochwalic... Toksyczna baba, wychodze z tego tematu.

Gość alicja234343
Ten pierscionek z alletanio przynajmniej wyglada na drogi :(

Gość gość
6 stów wyrzucił na jakieś gooowno

Gość gość
A wie ktos moze czy mozna kupic jeszcze bizuterie z jablonexu chodzi o ladne obraczki.

Gość gość
Tylko chłopa szkoda

Gość alicja234343
To co w koncu mam zrobic z tym dziadem? Szczerze mowiac szlag mnie trafia troche... Wszyscy widza, ze jestesmy dobrana para, nawet po cichu zazdroszcza a tu taki jakis niewypal... Chyba nie przezyje jak kolezanki beda ogladaly ten pierscionek. Powinien byl dokupic kupe do tego kamienia. Jestem po pristu strasznie zawiedziona

Gość gość
toć to pół najniższego wynagrodzenia i jeszcze ci małpo mało

Gość alicja234343
*lupe mialo byc pomilily mi sie literki z nerwow

Gość gość
prowo pijaka24

Gość gość
Ja pierdziele. Jak bym jako facet dowiedziala sie, ze laska ma problem, bo pierscionek za 6 stow, to bym kopnela w d**e z miejsca. Ja sama nie chcialam drogiego pierscionka zareczynowego, bo dla mnie to przede wszystkim symbol, a nie blyskotka do szpanu. Poza tym bardzo duzo robie rekami - myje, piore, sprzatam itp, ze szkoda by mi bylo moczyc cos warte kilka tysiecy a sciagac za kazdym razem? lepiej byloby wtedy chodzic bez :D. Dlatego moj obecny maz wiedzial, ze ja nie chce drogiego pierscionka, tez znam cene - ok 800zl I uwazam, ze to za drogo.