Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze mamy są atrakcyjnymi kobietami?

Polecane posty

Gość gość

Moja ma 51 lat, a wyglada na 38 i jest atrakcyjna, ma zadbane długie włosy, nie ma widocznych zmarszczek, jest szczupła, dba o siebie.

Gość gość
moja nie

Gość gość
Moja mama zbliża się do 70. Nie jest piękna bo w końcu ma swoje lata i całe życie pali papierosy ale i tak ją kocham. Szkoda, że ja nigdy w związku nie będę.

Gość gość
nie i nie przeszkadza mi to. dziwne jest by tak oceniać swoją matkę i się podniecać, że jest milfem, doprawdy dziwne

Gość gość
zwykle bardziej wykształcone kobiety więcej o siebie dbają.

Gość gość
Nie tyle wyksztalcone co inteligentne a to nie zalezy od wyksztalcenia,mam sasiadke prokuratorke a do wygladu nie przywiazuje zbytniej wagi.

Gość gość
Moja mama ma 51 lat i rok temu zrobiła sobie lifting, teraz wygląda jak starsza siostra :)

Gość gość
tak,jest jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie teraz już może trochę mniej,bo wiek robi swoje a ona ma dużo zmartwien i to się odbija na twarzy ale kiedyś to po prostu podbijała serca swoim wyglądem :D ja nie jestem taka ładna jak ona była

Gość gość
Tak bardzo :)

Gość staraalejarachudaalebyk
moja jest bardzo atrakcyjna i przy okazji bardzo młodo wygląda

Gość gość
oczywiście :)

Gość gość
Moja ma 53 i młodo wyglada, atrakcyjnie

Gość gość
Moja mama jest na odlocie . Wiem jaka byla /ielesnie piekna:-) dzis mimo zmarszczek kocham ja. Ech kak to zycie zapiertala asz stra h:-(

Gość gość
Moja mama jest atrakcyjna. mam nadzieję że będę wyglądac podobnie w jej wieku.

Gość gość
Kocham was :-) za szacunek do starych:-P zebyscie umieli im to czasem powiedziec to bylo by piekne:-P

Gość gość
Tak średnio szczerze mowiac. Za młodu patrzac na jej zdjecia to była niezła laska, a teraz troce przytyła i nie dba o siebie jak powinna wiec pieknościa nie jest... Jakby schudla i sie wziela za siebie to byloby napewno lepiej

Gość gość
Moja za młodu była piękna, regularne rysy twarzy, jak aktorka. Teraz jest przed 60 i wygląda jak przeciętna kobieta w tym wieku, wiadomo. Ojciec za młodu też był przystojny bardzo choć nie za wysoki, na zdjęciach z wojska jak młody bóg. Teraz po 60 i też niestety się postarzal ale sylwetkę ma super, dobre geny, zero brzucha, ma lepszą sylwetkę od facetów z którymi sie spotkałam, niby młodzi a garbaci, krzywe kręgosłupy, a mój tato wyprostowany,zawsze dbał o kręgosłup, nie garbil się. Poza tym nie pił nigdy alkoholu i pewnie dlatego nie ma brzucha typowego dla panów po 50.

Gość gość
Moja nie. Paliła faje i siedziała na d***e. To jej zniszczyło twarz i ciało. Poszłam w jej ślady. Owszem w ubraniu jako tako, w tapecie nieźle ale bez niczego flakowate ciało i buzia starsza niż metryka wskazuje.

Gość gość
Niezbyt. Jest zupełnie przecietna. Ale nie jestem pododobna do niej :) Za to tata jest przystojny mimo wieku

Gość gość
Moi oboje rodzice choc sa kochani to obiektywnie nie są piękni. Za to ja powiem nieskromnie ,ze jestem atrakcyjna, moja babcia była bardzo ładną kobieta, na starych zdjęciach to widać, miała jasną cerę, długie rzesy, dlugie ciemne wlosy, zawsze elegancka. Na zdjeciach z mlodosci była bardzo elegancka

Gość gość
A czy uroda jst taaka wazna??!! Moja mama moze wyladaowac na wozku bo czeka ja ciezka operacja na nogi i dlatego wlasnie zdrowie jest najwazniejsze. Ja w wieku moich rodzicow moge byc brzydka ale chce byc energiczna i zdrowa to dla mnie najwazniejsze.

Gość gość
Dosyc, ale nie dba o siebie kompletnie i wiecznie tylko je przez co jest przy kosci. Jakby o siebie dbala to by byla inna bajka ,ale ona choc ma na to czas i pieniadze chodzi byle jak :O Nie wiem dlaczego, no ale jej sprawa

Gość gość
niestety nie :(

Gość gość
długo była takim troche milfem, teraz już się zestarzała

Gość gość
Atrakcyjność czy jak to sobie inaczej nazwiecie oceniają inni ludzie. A moja mama jest moją mamą i jakby kiedykowliek nie wyglądała to ją kocham. Kiedyś wszyscy się zestarzejemy, a zmarszczki mówicie to lipa jest? Co wy macie we łbach?

Gość gość
masz jakieś kompleksy że tak reagujesz na ten temat? Nikt nie krzywdzi tu twojej matki :)