Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babimua

ODSTAWIENIE TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH A CIAZA

Polecane posty

Gość babimua

02.08.2015 zazylam ostatnia tabletke antykoncepcyjna i po 4 dniach nastapilo jak zwykle krwawienie z odstawienia. Zdecydowalismy z partnerem, ze chcemy miec dziecko. Czy istnieje, a jesli tak to jak duza mozliwos zajscia w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych? A moze organism wciaz jest "chroniony" i zajscie w ciaze bedzie utrudnione?

Gość gość
po odstawieniu tabletek jest się bardziej płodnym, jest też większa szansa na ciążę bliźniaczą, dlatego większość ginów zaleca poczekać ze staraniem się o ciążę kilka cykli po odstawieniu tabsów no chyba że ktoś ma problemy z płodnością, wtedy próbuje się zaraz po tabsach by szanse zwiększyć

Gość gość
Oczywiście żę jest możliwość zajścia w ciążę, nawet większa niż normalnie. Ja zaszłam w ciąże w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek.

Gość babimua
Tak bardzo bysmy chcieli. To juz tydzien, jak staramy sie o dziecko. Wiem, niektore pary staraja sie dlugo i nie moga miec dzieci, ale my juz tak bardzo bysmy chcieli. Mamy juz 6 let niego synka, wiec najwyzsza pora na rodzenstwo. Przeraza mnie mysl o blizniakach, ale wiemy, ze tez taka mozliwosc moze byc...