Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąz mnie zostawił dla młodszej

Polecane posty

Gość gość

j.w, co mam robić ? mój mąż mnie zostawił dla młodszej, wyprowadził się do kolegi i nie daję znaku życia .powiedział że się że mnie nie kocha itd. , czy mam walczyć o niego czy jest jakaś szansa ?ja mam 40 lat , nie wiem sama bardzo go kocham :(Iza

Gość gość
witam wśród samotnych na zawsze! :D

Gość gość
macie dzieci? spakuj resztę jego rzeczy, wystaw do piwnicy/garazu i zmień zamki w drzwiach na wypadek, gdyby zechciał wrócić. Młoda pewnie niedługo go kopnie w doopę i z podkulonym ogonem pojawi sie na wycieraczce. Tylko nie błagaj o powrót, bo dla jego ego nie ma nic lepszego. Baby o niego walczą, jedna nie pozwala odejść, a druga się zakochała. Kumpel tez nie pozwoli na wieczne nocowanie u siebie. Niech sobie lovelas zda sprawę, że odszedł i powrotu nie ma. Płacz w poduszkę, albo ramie przyjaciółki (a najlepiej przyjaciela) i nie daj po sobie poznać, że Ci zależy. Powodzenia!!!

Gość gość
nie mamy dzieci, dopiero teraz mieliśmy się starać ,trochę póżno wiem, ale goniłam karierę , za bardzo go kocham , nie umiem bez niego żyć , chyba oszaleję , codziennie wydzwaniam ,piszę do niego.Może sam zrozumię i wróci , Iza

Gość gość
w radiu plus były swiadectwa osób gdzie terz miały taki problem ze pozakładały nowe rodziny ale dla boga nie ma zeczy niemozliwych i te osoby powruciły do prawowitych zon Radio Plus-Uzdrowienia mocą Ducha18 V 2015 - radioplus.pl Radio Moc zawierzenia NMP 26 V 2015 - radioplus.pl to odsłuchaj i zastosuj i twoje zycie odmieni sie chyba ze jestes ateistka to trudno

Gość gość
mój mąż też mnie zostawił dla młodszej ,wyrzuciałam mu ciuchy za okno,pocierpiałam,i znalazałam nowego męża ,ile jestecie po ślubie ? a on ile ma lat i tak kochanka?

Gość gość
Jesteśmy 4-lata po ślubie. Mój mąż jest młodszy ma 28 lat, a ta jego kochanica nie wiem dokładnie chyba 20 lat. To jest świeża sprawa bo od piątku się ciągnie.Iza

Gość gość
hahaah 40 lat i bez dzieci "dopiero teraz mieliśmy się starać" TAK KOŃCZĄ BABY GONIĄCE ZA KARIERĄ! po co facetowi stara baba na matke dzieci jak może mieć młdoszą :D

Gość gość
maz mlodszy 12 lat, ciezka sprawa, odcierpisz i poznasz goscia w podobnym wieku

Gość gość
Znaj swoją wartość i jak wyżej mądra kobieta ci napisała..wymień zamki i zapomnij o nim..pomyśl czy mogłabyś normalnie z nim żyć po tym jakby wrócił????? Przecież wiesz że zrobił to dla seksu i wolności..więc olej go

Gość gość
jakaś stara wariatka... hahah ta pozna... :D

Gość gość
on sam tak szybko nie chciał mieć dzieci , był dużo młodszy jak się poznaliśmy. Wiesz powiem Tobie że już wolne samotnie żyć niż przechodzić to co teraz, wiem że 12 lat to sporo. Sam za mną latał i ja dałam mu szanse jak się poznaliśmy miał 22 lata i po 2 latach związku ślub. Jakoś mu wtedy nie przeszkadzało że jestem starsza i że gonię za karierą miał podane wszystko na tacy nawet pracować nie musiał bo ja dużo zarabiam, a on to wykorzystał :( Iza

Gość gośćaurelia
Powinnaś się przed nim ukorzyć...to Twój mąż, przyżekałaś mu przed obliczem Boga, w pierwszej kolejności szukaj winy w sobie, ludzie widzą zło w innych i zapominają jak naucza pismo. Módl się o to by mąż zrozumiał swoje złe postępowanie, a wróci do Ciebie jak syn marnotrawny

Gość gość
zablokowałam mu wszystkie karty więc pewnie wróci jak boomerang.On nie ma nic przyszedł do mnie z jedną torbą. I jeszcze samochód zabrał , i też go zwróci.. chyba że chce żyć z nastolatką której na nic nie stać, on lubi drogie życie , ach szkoda gadać . Iza

Gość gość
po co Tobie taki oberwaniec... pewnie wróci jak mu kasy zabraknie. Olej go ... nie chce być nie miła ale wynika to z tego że był z Tobą dla kasy.

Gość gośćaurelia
Powinnaś się przed nim ukorzyć...to Twój mąż, przyżekałaś mu przed obliczem Boga, w pierwszej kolejności szukaj winy w sobie, ludzie widzą zło w innych i zapominają jak naucza pismo. Módl się o to by mąż zrozumiał swoje złe postępowanie, a wróci do Ciebie jak syn marnotrawny

Gość gość
Pewnie wróci a ona pewnie go przyjmie jebać logikę! :D

Gość gość
chciałbym mieć taką żonę , ale debil z tego gościa co Cię zostawił ...

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
sama nie wiem czy mu wybaczę, teraz się nim brzydzę.Jak mi mógł to zrobić... Iza

Gość gośćaurelia
Musi go przyjąć ponieważ są złączeni na wieczność przysięgą małżeńską w obliczu Boga, jest jego rzona i musi spełniać obowiązek żony, dbać o męża i czekać aż zrozumie swój błąd

Gość gość
mialas slub koscielny? jesli tak to ciezka sprawa

Gość gość
miałam kościelny i cywilny .. oj ciężka sprawa ciężka, ale co tam mam dobrego adwokata. wniosę sprawę o rozwód.Iza

Gość dontworry
Dżizass jak to nie fake, to już nie wiem co...? Kobieto musiałaś się bardzo zakochać , że komórki mózgowe przestały prawidłowo działać...Nie obraź się ale twój młodszy ukochany bardziej przypomina mi żigolaka niż męża - dojrzałego emocjonalnie faceta. Proponuje złożyć jak najszybciej papiery rozwodowe z orzeczeniem o winie kolesia, wypierdzielić wszystkie jego rzeczy do kontenera i jak ktoś wyżej napisał wymienić zamki w drzwiach i to szybko. Dodatkowo, odciąć się finansowo (jeżeli korzysta z twoich kont), zmienić numer telefonu i kontaktować się z nim tylko i wyłącznie przez adwokata. Zrozum kobieto ułożysz sobie jeszcze życie, uwierz mi zasługujesz na porządnego i kochającego faceta, który zaopiekuje się tobą (a nie na odwrót) . A ten twój młodzieniaszek to nie jedną jeszcze będzie tak obracał, więc nie licz na skruchę i jednorazowy incydent. Pocierpisz, ale to minie :)

Gość gość
jezeli odtasz ta sprawe bogu to wruci do ciebie dla boga nie ma nic niemozliwego odsłuchaj te swiadectwa w radiu plus w bogu ratunek oczywiscie jak chcesz zeby wrucił mozesz zyc samotnie i do komuni przystepowac ale gdy znajdziesz faceta to bedziesz cudzolozyc i nie ma jusz komuni dla ciebie

Gość gość
zrobię tak jak piszecie ,ale to nie jest takie łatwe po tylu latach.On nie pracuję więc nie ma swoich pieniędzy , teraz już nie ma dostępu do kont. Jakoś się pozbieram , wzięłam urlop , gdzieś wyjadę . Iza

Gość gość
gość dziś Co za analfabetyczny katolicki troll?!!!.nakarmiłeś się już dzieciaczku to w*********j stąd i to szybciutko :)

Gość gość
gdybys była cały czas na tym forum to bys wiedział kto to jest ze to merkaba pisze

Gość gość
wykop go na bruk

Gość gość
Nic Ci nie doradze bo sama od soboty mam podobny problem.Maz zostawil mnie dla swojej bylej sprzed 15 lat dziewczyny.Cierpie strasznie ale nie bede sie ponizac i wydzwaniac i walczyc.10 lat malzenstwa wyrzucil do smieci.Coz trudno ja sobie dam rade martwie sie tylko o dzieciaki bo on nawet nie mial odwagi im powiedziec dlaczego zostawia rodzine,zostawil to na mojej glowie. Jeszcze zeby ta laska byla ode nbie mlodsza i ladniejsza ale nie...niedosc ze 2 lata starsza to jeszcze z 15 kg ciezsza ehhh ciezko.