Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przed wyjazdem szukać wycieczek last minute?

Polecane posty

Gość gość

planujemy urlop w polowie wrzesnia, poradzcie bardziej doswiadczeni w temacie kiedy zaczac szukac atrakcyjnych ofert? bo juz od kilku osob slyszalam, ze teraz to jeszcze duzo za wczesnie, z drugiej strony nie chce czekac prawie do konca, bo moze sie nie trafic w dobrym terminie i chyba beda juz ciut przebrane

Gość gość
nie wiem nie interesują mnie :P :)

Gość gość
Powiem z doświadczenia. Czekaj do 1-2 dni przed. Stracić nic nie stracisz najwyżej zyskasz. Rozglądając się miej na oku kilka wycieczek i zapytaj ile jest jeszcze miejsc. Potem we wrześniu tez się dowiedz. Ja z koleżanką kupiliśmy tydzień przed będąc zapewnione w biurze:) ze cena na pewno nie spadnie a wzrośnie. Było 10 miejsc. 2 dni przed spadło o 250zl. Plusy sobie w brodę. A jeśli masz urlop dłuższy niż planowany wyjazd to przesunięcie o 1 czy 2 dni tez nie przeszkadza:)

Gość gość
zależy od tego jak wielkie masz spektrum

Gość Tyttow
Pa dni przed wyjazdem warto szukać :) Ja w tamtym roku tak "okazyjnie" do Włoch pojechałam. W tym roku we wrześniu mam zamiar do Szczawnicy pojechac- odpocząć, zrelaksować się. Tu http://noclegszczawnica.pl/3/pensjonat_skalny znalazłam świetne miejsce- blisko pijalni wód i Parku Zdrojowego. Juz sie ciesze na ten wyjazd.

Gość Rudolffa
Zależy czego szukać i czego oczekujesz. Jeśli all inclusive w dobrej cenie, to musisz ciągle monitorować sytuację. Jeśli zadowala Cie dobre lokum i podróżowanie po mieście, to nie czekaj i posprawdzaj bookapart.com albo booking.com. Można znaleźć coś fajnego i taniego.