Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ktoś jest piękny to nie musi się malować

Polecane posty

Gość gość

Bo i tak wszyscy patrzą i podziwiają

Gość gość
jak jest brzydki to też nie musi

Gość gość
To o omnie. Nie mialam grama tapety na swojej twarzy a wszyscy nie moga wyjsc z podziwu jak ja pieknie wygladam.

Gość gość
Oj nie posraj się :D nie malujesz się bo cię nie stać.

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHA! Każda aktorka czy celebrytka jest zrobiona,wystarczy spojrzeć na fotki zrobione z ukrycia i zaskoczenia-paszczury bez makijażu

Gość gość
Następna zarozumiała niemalujaca sie z ryjem jak wieśniara z oazy (to te szczekajace na makijaż)

Gość gość
Mam bardzo oryginalna urode i nie dlatego ze mnie nie stac tylko jestem chlopczyca.

Gość gość
"ryjem jak wieśniara z oazy" Doprawdy nie wiem dlaczego kafeteriusze nigdy nie dopuszczają nawet 5 % szansy, że po drugiej stronie pisze faktycznie bardzo ładna osoba. Nie wspomnę już o wulgarnej agresji tychże.

Gość gość
Nie ma obowiazku malowania sie, wiec brzydkie tez nie musza

Gość gość
"Każda aktorka czy celebrytka" A od kiedy to celebrytki są wyznacznikami naturalnego piękna? A od kiedy aktorkom potrzebna wyjątkowa naturalna uroda? Najlepsze aktorki mają przede wszystkim talent , potem urodę - klasyczną lub charakterystyczną. Nie każda piękna chce zostać aktorką czy brać udział w konkursach miss. Można mieć mimo urody inne aspiracje.

Gość gość
faceci nie widzą urody, musi być ona namalowana by zauważyli, nie widze by baby bez makijażu były podrywane, albo nie wyobrażam sobie by kobiety dawały zdjęcia bez makijażu i miały powodzenie tam (nawet te niby ładne)

Gość gość
*dawały zdjęcia bez makijażu na portale randkowe i miały powodzenie tam (nawet te niby ładne) pies z kulawą nie napisze do kobiety bez makijażu i pamiętajcie bez makijażu to bez makijażu a nie "tylko błyszczyk, tylko tusz i tylko cośtam)

Gość gość
kocham wypowiedzi typu, ja się nie maluję tylko błyszczyk, tylko puder tylko tusz tylko rozśweitlacz....taka naturalna jestem! hahahahahah

Gość gość
Chyba tylko dziecko :) Piekno to rysy twarzy a nie sama cera , no chyba ze masz na mysli zrobione panny od A do Z. Jak moja znajoma -ryżawa, blada,piegowata bez brwi, rzes z zoltymi naturalnie zebami , przefarbowana na czarno, solarka, tona pudru(i korektora na piegi rzecz jasna) sztuczne rzęsy oczywiscie czarne, namalowane brwi, wybielone zeby, gorset zeby tluszcz sie nie wylewał i udaje dziunie "typ zimy" :) Ja zas jestem naturalna zima, ale mam jakies problemy z niedoborami, przez co mam przebarwienia i straszne worki pod oczami, wiesz ile to odejmuje? pomimo ,ze nie mam tradziku ani brzydkich rysow twarzy,rzes tez malowac nie musze,jedynie regularnie skubie sobie brwi zeby nie zarosły:D

Gość gość
Maloje to sie sciany a nie pyski:-P

Gość gość
kazdy robi to co chce,nie twoja sprawa"kobieto"

Gość gość
Na piękny naturalny wygląd składają się: - regularne, ciekawe rysy twarzy (odpowiednie proporcje trzewioczaszki) - zdrowie ( czysta gładka cera, gęste włosy itp) - zdrowe równe zęby, ładny uśmiech - promienność spojrzenia, "to coś" - proporcjonalna sylwetka. Nie mowcie że dopiero makijaż uczyni taką osobę atrakcyjną....

Gość gość
Ja mam duże bardzo ładne zresztą brązowe oczy, długie naturalnie rzęsy, ładny owal twarzy, pełne usta, ładny nos, geste włosy, idealna cere, rysy troche chlopiece ale to mi dodaje urody. Po co mi tapeta i tak ludziom się podobam i to obu plci wiec nie widzę powodu i po prostu tego nie lubie.

Gość gość
Bo ludzie dali się omamić medialnej sieczce, gdzie tusz do rzęs jest tak oczywistym must havem jak buty , a zadbane usta to pomalowane usta. Kobiety uwierzyly że to co naturalne nie wystarcza.

Gość gość
Jaka szkoda - sa i takie ktore i na basenie maja na twarzy podklad. Kazdy jest od czegos uzalezniony..

Gość gość
Ja mam powodzenie mimo braku makijazu.

Gość gość
Śmieszne to w sumie że ludzie uważają aktorki za najpiękniejsze kobiety, podczas gdy w rzeczywistości aktualne topaktorki po prostu pojawiają się w mediach jako kobiety przyszykowane przez sztab stylistów i promowane jako te najpiękniejsze ( choć oczywiście wielu z nim nie można urody odmówić, np. Charlize Theron, Penelope Cruz, A Jolie)