Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 193

Podoba mi sie mniej niż 1 % kobiet w realu

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 193

czy jestem świrem ?

Gość gość
nie, po prostu jesteś szczegółowy i wiesz czego chcesz w najdrobniejszych szczegółach co niestety też powoduje, że zmniejszasz sobie liczbę tych które by ciebie chciały, o będziesz mógł wybierać tylko z tych mniej niż 1% a pytanie czy one będą chciały ciebie?

Gość gość
mnie tez podoba sie tak naprawdę 5, max 10% byłbym w stanie sie zmusic do skomplementowania i moze poderwania kolejnych 10-15%, ot dla zebrania doswiadczeń. to tyle.

Gość gość
10% to i tak sporo mi się tak podoba 2/100 mijane na ulicy

Gość gość
ja bym poroochał se tak 70% mijanych nia ulicy kobiet:D

Gość gość
gość dziś a wydawalo mi sie ze to ja jestem wybredny :D no w porównaniu z piwoszem jestem. oczywiscie mówię o kobietach z "potencjalnego nadajacego sie przedzialu wiekowego" czyli załozmy 20-35. ewentualnie do 45, ale to max. ;)

Gość gość
mam podobnie mało która mi sie kobieta poboba na ulicy ,tu nawet nie chodzi o wybrednosc ale o takie cos w tej kobiecie ze kusi by spojrzec choc przez chwile raz na tydzien mi sie zdarzy jakąs zobaczyc czasem rzadziej ,na tylki patrze czesciej ;))

Gość gość
mi się podobają TYLKO BLONDYNKI których jest mało w populacji a i to przecież waidomo, że nie każda blondyna będzie mi się podobała bo nie tylko kolor włosów jest dla mnie ważny czyli łącznie tak dziennie może z 5 10 naliczę które mi się podobają

Gość gość
Ja mam 46 lat czyli juz mam pozamiatane:( moja kobiecość minela bezpowrotnie

Gość gość
20:57 teraz dopiero się z tym obudziłaś? Nie wiesz, że dla większości facetów kobiety po 25 roku życia są nie widzialne? Z związku z tym nie rozumiem dlaczego wy nic nie robicie nie podrywacie facetów i nie przejmujecie się tym

Gość gość
Ktos wyzej napisal ze ze 45 max i mi sie smutno zrobilo. Chociaz jeszcze sie ogladaja ale jak juz czuje ten wiek na karku. Czesto sie jakis usmiechnie delikatnie ale to wszystko bo kilka razy uslyszalam ze boja sie mnie

Gość gość
no ale gdybyś była 25 alt młodsza to więcej tak 56 razy więcej by się uśmiechało do ciebie ;)

Gość gość
Bylabym sie pierwsza poderwac bo jakby mnie pogonil to bym depresji dostala na rok a lubie wiecie jakich, takich dużych panow wysokich i takich troche napakowanych, bardzo mnie tacy ruszają, nie lubie szczuplych

Gość gość
21:08 ale wiesz tak sobie pomyslalam ze jak mialam te 20 lat potem 30 i potem 40 to powodzenie bylo zawsze takie samo, nie wiem wlasnie czemu , moze nawet po 40 najlepsze :)