Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik26

kobieta im starsza tym większe penisy woli

Polecane posty

Gość prawik26

dziewczyn prawda to czy fałsz

Gość gość
Prawda. Wraz z wiekiem, uzaleznieniem od nikotyny, kawy, postepujaca cukrzyca, miazdzyca, spadkiem estrogenu kobiety borykaja sie z atrofia pochwy. Pochwa jest slabiej ukrwiona, nerwy slabiej odbieraja bodzce dotykowe, a wiec musza byc one intensywniejsze.

Gość gość
????????? Nie mam ani cukrzycy, ani miażdżycy ani żadnej atrofii! Miałeś na mysli panie po 80-tce?

Gość gość
To cos co załozyło wątek zapewne samo ma atrofię tych narządów, nie mówić już o mózgu.

Gość prawik26
nie wiem skąd takie rozdrażnienie tym tematem mi się tak wydaje bo młoda kobieta to jeszcze sama nie wie czego chce a wraz z doświadczeniem i wypróbowaniem różnych penisów nabiera jakiegoś przekonania

Gość gość
Uważam że prawda. Szczególnie takie po 40

Gość gość
gość dziś ????????? Nie mam ani cukrzycy, ani miażdżycy ani żadnej atrofii! Miałeś na mysli panie po 80-tce? X A jako to ma Szanowna Pani poziom glukozy? A stezenie frakcji LDL i trojglicerydy we krwi? A jak tam z cisnieniem? Nieleczone nadcisnienie rowniez uszkadza naczynia krwionosne pochwy.

Gość prawik26
poszedłbym nawet dalej w swoim stwierdzeniu, kobiety o wyższym libido i większych potrzebach też wolą większe penisy

Gość gość
Do 22:46: Wszystkie wyniki mam w normie a ciśnienie od zawsze niskie. Co za ohydny i żenujący wątek o fizjologii i genitaliach, typowy dla poziomu tego forum. Moon postanowił sobie poprawić samoocenę czy jakaś głupia zdzira szuka akceptacji dla swojego rozbuchania?

Gość prawik26
założyłem temat bo po prostu miałem takie spostrzeżenie