Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana000

Pomóżcie prosze nie wiem co robić :((((

Polecane posty

Gość załamana000

Jestem ze swoim chlopakiem 2 lata jest on ode mnie 6 lat starszy juz teraz ta rożnica dla nas nie jest widoczna.. Tzn. w niektórych może i tak ale nie ma to większego znaczenia. Opowiem wszystko od początku no więc na weeken byłam z moim facetem i jego znajomymi ktorzy maja juz 2 letnie dziecko,na wypadzie nad morzem Mój chłopak tak się wkręcił w to ciągle bawił sie z tym dzieckiem chodzil na huśtawki itp. Bardzo był podekscytowany tym znajomi nawet powiedzieli,że już czas na JEGO DZIECKO.. niestety za wszcześnie to dla mnie mam szkołe na głowie ok jestem pełnoletnia itd. ale chce skonczyc szkoel zdac mature moze pojsc na studia.. a tutaj w moim facecie odezwał sie instynkt tatusiowy.. Wrocilismy wczoraj do domu.. a on zaczął mieć do mnie pretensje o byle co ze mu sie ze mna nudzi ze jestem za mloda dla niego @ po 2 latach razem teraz takie problemy gdzie ich nigdy nie bylo. AŻ wybuchłam domyslilam sie ze chodzi o dziecko ze on juz chciaslby sie ustatkowac zalozyc rodzine a tutaj musi poczekac dobre 3 lata. nie wiem co robic.. nie bede matak w tak wczesnym wieku nie chce. a wiem,ze on by tego bardzo chcial. kiedys rozmawialismy na ten temat powiedzial ze poczekamy jak wszystko sie unormuje. a Tutaj jeden glupi wyjazd a jemu sie na tatusiowanie zebralo! jestem zalamana! rycze bo nie moge nic na to poradzic tez juz bym chciala zalozyc rodzine byc po szkole .. ale co zrobic! :(

Gość gość
ile dokladnie masz lat?zakladam ze 18. w tym wieku mozna co najwyzej chodzic do kina, na dyskoteke i trzymac sie za raczki.rowniez 24 latek to jeszcze gowniarz.Po tym wyjezdzie zajmie sie swoimi zainteresowaniami i zapomni o dziecku.bawil sie z nim jak z mlodszym bratem, niedlugo temat zniknie i bedzie po staremu

Gość gość
a to ze jestes za mloda i siez toba nudzi wynika z tego ze znajomi sa w jego wieku (moze starsi?) i pewnie maja wspolne zainteresowania.zwykle zwiazek w wieku 18 lat jest tylko zabawa i konczy sie fiaskiem, powazny zwiazek mozna tworzyc bedac zupelnie doroslym, 25+

Gość gość
niestety to jego pretekst,zeby skonczyc znajomosc. I ok, nie masz czego zalowac, poznasz jeszce wielu. On nie ma 44 lat zeby takie parcie na dziecko go trafilo. Chce nowej dziewczyny.

Gość gość
Skoro on tak do tego podchodzi to znaczy,że chce tego, facet nigdy nie wymysla jest bezposredni Ty jemu widocznie sie znudzilas i tyle. Chce czegoś nowego.

Gość gość
To jakiś de3bil wymagać od dziewczyny przd maura aby urodziłą dziecko trzeba mieć nie tak we łbie.ile on ma lat,ż ejuż tak pragnie zostać tatusiem 25? Olej tego palanta, niecvh sobie znajdzie taką, co już w ciazy za chwilę będzie, a ty się skup na maturze, studiach, po latach będziesz się śmiała z jakim debilem się prowadzałaś.tylko nie bierz poważnie jego gadania, bo zostaniesz samotną matką bez szkoły, przegrasz życie.

Gość gość
Ile on ma lat 24-25 to jeszcze smark , nie facet.Oroił sobie bycie tatusiem jak nową zabawkę faceci w tym wieku w 98% to jeszcze dzieciuchy.Nie beirz tego gadania do siebie, bo facet jest niedojrzały do niczego.Zajmij się sobą, bo jak będziesz się wrkęcałą w jego wizje na przyszłosc to marnie skończysz.Chce odejsc to odejdzie, teraz masz szanse na normalne życie, potem zostaniesz z bagażem życiowym w bardzo trudnej sytuacji. Dziecko to nie chwilowy kaprys, nie zabawka, nie huśtawki, ale bardzo poważna decyzja i do końca życia odpowiedzialnosc za 2 człowieka.

Gość gość
Ja bym podziękowała takiego gówniarzowi za uwagę. Jesteś na starcie życia a ten głupek chce ciebie w pieluchy pakować? Z jakij prymitywnej rodziny musi pochodzić,że ma takie podejscie do sprawy.Ten faqcet nie rokuje na przyszłosc.

Gość gość
Tak fajnie byc tatusiem na 10 min. A potem papa bo przerosło go wSzystko a ty babo rycz do poduszki co dalej.