Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego sluzba zdrowia nie moze byc tak samo sprywatyzowana jak cala reszta?

Polecane posty

Gość gość

Kur wa niby dlaczego mam jako lekarz z********lac za jalmuzne? Gdyby holota placila tak jak za wszystkie inne uslugi i produkty wreszcie wiedzieliby ile to kosztuje. Kiedy jestem glodny i nie mam co jesc nie ide do sklepu i nie mowie babie za lada ze mi sie to zarcie za darmo nalezy bo jestem glodny i moge umrzec z glodu tylko musze zabulic a jak nie to w********laj lumpie ze sklepu. Niby dlaczego uslugi zdrowotne maja nalezec sie kazdemu za darmoche? Nawet k***** mam leczyc ta holote ktora skladek nie placi, bo to niby jest zagwarantowane przez konstutucje. Niby z jakiej paki do k***** nedzy????? W usa ludzie placa rocznie dziesiatki tysiecy dolarow za ochorne zdrowia-slynne indywidualne ubezpieczenia. A jak nie sa ubezpieczeni to np za jedno stentowanie naczyn wiencowych placa 120 tysiecy dol jak za normalna usluge. Kur wa mac wszedzie kazzdemu plac za kazde go wno. Przyjdzie jakas menda do kontroli pieca przylozy jakis czujnik na 2 minuty, przekreci kabelek i juz 2 stowy za 5 minutowa usluge. Idziesz do mechanika samochodowego byle gowno i juz w tysiacach, lampke k***** ******* ma wkrecic pod klosz i juz sobie za to 100 zlotych liczy. Je bie mnie ta polska holota. Dobrze ze zdychaja w tych dlugich kolejkach do specjalistow.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować