Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredne babsko

FACET ZYCIOWY NIE UDACZNIK ?

Polecane posty

Gość wredne babsko

witam , mam faceta ma 25 lat nie ma prawa jazdy bo nie chce mu sie iść na egzamin zapisać stracił prace kilka miesiecy temu z własnej głupoty nie chce iść sie zapisać do bezrobocia szukać czegoś . Ciągle wożę mu dupsko , on jeździ sobie rowerkiem nie ma pieniędzy .. Myśli i zachowuje sie jak dziecko 10 letnie .. Wyjdziemy do znajomych albo oni przyjda do nas to on siedzi i gra na telefonie ... Co myślicie ? być dalej z taką osobą bo ja już mam dość za miesiac sie przeprowadzam sama ponieważ on nawet nie czuje sie żeby szukać pracy w tym miescie do którego wybywam ..

Gość wredne babsko
Nie wiem czy piszesz ironicznie czy naprawdę .. No ale pomyśl jak bys taka panne trzymał :D

Gość gość
Mężczyźni czasami nigdy nie dorastają i są wiecznymi chłopcami, faktycznie chłopak troche bez ambicji.

Gość wredne babsko
Jak się go kiedyś zapytałam o prace to stwierdził żebym szukała bogatszego bo on nigdy nie zarobi dużo , to ja mu mówie zrób sobie jakiś kurs to bedziesz wiecej zarabiał a on że nie że zarobi tylko najniższą..

Gość gość
Nie musisz brać tego pod uwagę co napisze ale ja bym go pogoniła bo np przecież jak się pojawi dziecko będą potrzebne pieniądze na wychowanie i wykształcenie a on nie będzie się wysilał żeby zarobić pieniądze wtedy wszystko będzie na twojej głowie

Gość wredne babsko
Właśnie to mam na mysli .. Ja już kiedyś mu mówiłam co by było gydby sie dziecko urodziło ? to słyszałam ale sie narazie nie urodzi . A prace stracił z tego powodu że jak miał zostać dłużej w pracy to sobie szedł wcześniej jednym słowem miał gdzieś co mówi pracodawca..

Gość gość
Pogoniłabym go i to jak najszybciej bo przecież im dłużej będziesz z nim to coraz bardziej przyzwyczaisz i będzie co trudno facet nieodpowiedzialny na którym nie można polegać to nie facet

Gość gość
Facet wie na co go stać i ma swoje zdanie. Bardzo mądry gość, przynajmniej nie udaje jak inni i zachowuje się naturalnie. Masz skarb a nie zwykłego faceta. To że olewa innych to znaczy że wie co inni do niego czują. Brawo twój facet!!!