Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupsza niż ustawa przewiduje

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda ale meeega głupia,chyba już nigdy nie zmądrzeje. Byłam u doradcy zawodowego,to była kobieta i powiedziała żebym lepiej nie szukała sobie pracy,tylko bogatego faceta i złapała go na dziecko... Jestem kompletnie beznadziejna i wyjątkowo tępa,jestem najgłupszym człowiekiem jaki kiedykolwiek żył na tej ziemi,nie umiem zapamiętać swojego numeru telefonu,mylę się przy liczeniu np. na zakupach,masakra...

Gość gość
Faktycznie lepiej by było gdybyś wyszła za mądrego faceta.

Gość gość
Może lepiej nie miej dzieci bo to dziedziczne jest. A co do pracy to możesz pracować fizycznie i tutaj jak będziesz chciała zostaniesz mistrzem w swoim fachu.

Gość gość
Nie wydaje mi się, że jesteś głupia. Prowo?

Gość gość
To nie prowo. Ze mną jest dość nietypowo bo mimo że jestem głupia to nie jestem że tak to ujmę typowo głupia nie palę,nie pije nie chodzę na solarium,nie przeklinam...czytam powieści romantyczne i nie wyobrażam sobie że mogę złapać faceta na dziecko. Gdyby nie moje problemy z matematyką pewnie byłabym może psychologiem,bo lubię pomagać innym. Nie wiem,czy moje problemy to ''dyskalkulia'' czyli problemy z liczeniem czy może po prostu mam niskie IQ

Gość gość
Wybaczcie że tak brzydko napisałam to przez emocje

Gość gość
Nie jesteś głupia. Zacznij myśleć ze jesteś mądra i w to uwierz to twoje życie będzie cudowne i będą cie otaczać mądrzy ludzie. Uwierz mi. Każdy na okres gorszy w zyciu

Gość gość
prawdziwa głupota jest wtedy gdy jest się kompletnym imbecylem myśląc że jest się mądrym. Ty zdajesz sobie sprawę ze swoich braków, na pewno masz inne cechy dobrze rozwinięte. Głupia nie jesteś, nawet potrafisz zdania składać. To teraz ćwiczenia dla ciebie rozwiąż je : 2+3= 1+2= 3+6= i troche trudniejsze 5+5= 6+7= 8+3= Jak zrobisz je to napisz wyniki

Gość gość
Prowo! Autorka potrafi pisać, więc nie jest głupia.

Gość gość
Ok, spróbuję tylko się nie śmiejcie 2+3=8 1+2=3 3+6=10 i troche trudniejsze 5+5=10 6+7=14 8+3=11 Liczyłam na palcach czasami się mylę

Gość gość
2+3=5 1+2=3 3+6=9 5+5=10 6+7=13 8+3=11

Gość gość
to z 14:18 to nie ja ale miło że dzięki mojemu postowi komuś być może poprawił się humor;)

Gość gość
załamuje mnie to

Gość gość
Nie chce taka być:C