Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinno jest 7 m dziecko na piersi? Jest ok?

Polecane posty

Gość gość

7 - piers 10 -piers 13 - 120 gr zupki 16 150 ml soku lub 120 gr owocow 19 mm 150 ml z kaczka gryczana lub jaglana - do picia 23- piers 3 - piers Nie za mało je? Jakie warzywa, owoce jedzą już wasze 7 m dzieci? Dajecie mięso, zoltko?

Gość gość
Moim zdaniem jest ok. Moja corka ma 5 mcy i je podobnie jesli chodzi o stale posilki, tylk czesciej dostaje piers, bo za nic nie chce pic herbatek,sokow,wody... Tylko cycek. A wiec (hmm...nie wiem od czego zaczac...moze od poczatku doby): ok 2-3 piers ok 5-6 piers ok 8-9 piers o 11 owoce,pol sloiczka lub caly (czasem dosypie pol lyzeczki kaszki sinlac) o 13 piers o 15-16 obiad caly sloiczek 125g o 18 piers ok 20:30 kaszka sinlac ok 21:30 piers na sen. Czesto ssie piers, bo pije z niej. Ssie chwile, 5-10min i tylko z jednej. W nocy possie z obu i przed snem o 20:30. Moj pediatra doradzil mi dawac 2 obiadki dziennie w tym raz z miesem, ale moim zdaniem to jeszcze za wczesnie na tyle stalych posilkow i daje jeden obiadek. Mieso podaje ok 3-4 razy w tygodniu. Zoltka jeszcze jej nie daje.

Gość gość
Wg mnie jest ok