Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos wie jak to jest z promocja drugi produkt za 1 zł w carefourze

Polecane posty

Gość gość

moze ktos sie orientuje...jesli 4 smaki czekolady tej samej firmy sa objete tą promocją,to czy aby miec drugą za 1 zł moze wziac 2 czekolady dowolnego smaku czy 2 identyczne smaki?z góry dziex za odpowiedz:)

Gość gość
Drugi identyczny produkt ( kod kreskowy musi być identyczny). Inny smak ma też inny kod kreskowy i na kasie wejdzie normalnie, a nie 1 zł.

Gość gość
Obojętnie jakie, możesz wziąć 4 rózne czekolary i 2 są gratis

Gość gość
Nie musi być identyczny ! Musi być para rzeczy objętych promocją, np milka mleczna a z druga z orzechami za 1zł (pomyliłam się z gratisem), dużo razy już tak kupowałam

Gość gość
,,Obojętnie jakie, możesz wziąć 4 rózne czekolary i 2 są gratis" O ile mają ten sam kod kreskowy bo inaczej kasa odczyta jako dwa różne produkty.

Gość gość
No to musiały mieć te same kody.

>>>O ile mają ten sam kod kreskowy bo inaczej kasa odczyta jako dwa różne produkty.<<< x To nie jest prawda. x Do promocji mogą być różne kody uwzględnione. x Problem polega na tym, że te promocje w CARREFOUR są różnie programowane. Najczęściej można dwie różne czekolady wziąć, ale czasami muszą być takie same. U nich nie ma na to reguły :(. Dopiero na kasie wszystko jest widoczne.

Gość gość
ok dzieki,spytam babki jakiejs w sklepie,tylko boje sie zeby mnie nie wprowadzila w błąd,bo nieraz mi sie to w innych sytuacjach zdarzało:)a głupio sie tak wycofywac przy kasie jak ludzi tam pełno zawsze:)

Gość gość
Możesz wziąć dwa dowolne smaki. Pracowałem w CF dwa lata :)