Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie mają poczucie humoru

Oferty sprzedaży mieszkań

Polecane posty

przeglądam i zapisuję co ciekawsze w mojej skrzynce mailowej.... Szukam czegoś dla siebie - na razie bez nerw ;) To niemożliwe że mieszkanie wystawione w tym samym dniu na jednym z portali różni się metrażem... ( niewielka różnica ale jednak), ceną ( niewielka różnica ale jednak :) ), i lokalizacją... są podane inne ulice... To jakiś obłęd - czy ktoś nad tym czuwa czy można wrzucać co się chce... A już totalne zdziwienie dla mnie - mieszkanie jak marzenie ;) tyle że cena taka że musiałabym wziąć kredyt z banku ( a nie chcę). Wystawione na różnych portalach i dopiero za któryś razem zdjęcie łazienki zrobione tak niefortunnie :P że widać szerokość około metra i takaż wanna- chyba dla krasnoludka... Cały czar mieszkania prysnął - za TAKĄ cenę wanna dla Calineczki :)

Gość gość
nikt nie kupuje mieszkań...?

Gość gość
ja kupiłam mieszkanie kilka miesięcy temu i owszem, również zdarzało się ,że to samo mieszkanie miało podane różne metraże,ale takie błędy robiły głównie biura nieruchomości,inna sprawa to taka,że mieszkania zdecydowanie lepiej wyglądają na zdjęciach w ogłoszeniach, jak chodziłam oglądać to wielkie rozczarowanie....no ale udało mi się kupić takie jak chciałam

Wiem że zdjęcia a rzeczywistość to dwie różne rzeczy, I jeszcze te ceny A kredyt w banku... zrobiłam symulację :O - kwota zwrotu zbiła mnie z nóg Nigdy tego mieszkania nie kupię Nawet lotto mi nie pomogło :P

Gość gość
Dokładnie: na pierwszy rzut oka widać, że mieszkanie wcale nie istnieje, to tylko reklama pośrednika.

Gość gość
Ja jestem z józefowa pod warszawą z tego kolo Otwocka... w zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie przez biuro nieruchomośc http://www.citihome.eu/ i jestesmy bardzo zadowlolenia z ich usług.