Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna kobieta ważacą 50kg nie jest gruba :)

Polecane posty

Gość gość

*mowa tu o wszystkich kobietach mających co najmniej 1.55m wzrostu

Gość gość
bo nie jest. czy ktoś w ogóle tak uważa?

Gość prawictwo pospolite 193
a co to ma za znaczenie ?

Gość gość
bo teraz są debile co uważają że kobieta mająca np 1.60m jest gruba bo waży 50kg i wygląda jak hipopotam, a tylko przy wadze 45kg i mniej jest szczupła

Gość gość
Z chwilą kiedy napiszesz to po raz tysiączny stanie się dogmatem religijnym i nikt już nie będzie śmiał wątpić w słuszność tego twierdzenia. Zaczynaj a ja będę liczył.

Gość gość
żadna kobieta ważąca 50kg nie jest gruba :) v prawda ;)

Gość gość
gość dziś żadna kobieta ważąca 50kg nie jest gruba usmiech.gif v prawda oczko.gif x Wypowiedziały się dwa grubasy ;)

Gość gość
Chyba powinno być "każda"... Ja ważę 52 kg przy ezroście 157 i wyzwali mnir na kafe od wielorybów... haha, a mogłabym wżyć jeszcze 5 więcej i gruba bym nie była

Gość gość
Zaraz znowu się zacznie ujadanie anorektyczek...

Gość gość
matko boska ja mam 162cm waze 55kg i uwaga mam w biuście 84cm w talii 61cm w biodrach 86cm i ludzie uwazają ze jestem ZA CHUDA !!! :P x palnij się w łeb jak uważasz 50kg kobiete za grubaske

Gość gość
Gość z 12:12 A co zazdrościsz pasztecie? Masz gust misia1?

Gość gość
a no miało być każda ale mam włączoną autokorektę (pisze z błędami) i samo mi poprawiło, czasem mi zmienia na inne słowa :P

Gość gość
Jeśli od wzrostu odejmiecie 110 to nie będziecie tylko wtedy grubo wyglądać gdy będziecie mieć same mięśnie i grube kości. Jeśli tego nie macie to minimum 115 musicie odjąć i dopiero waga staje się znośna ale i to pod pewnymi warunkami. Każdy kilogram robi różnicę więc jeden więcej lub jeden mniej daje wyraźną optyczną zmianę. Rozłożenie tych kilogramów też może sprawić że niby nie będziecie grube ale będziecie mieć ogromny tłusty tyłek. To przykładowo bo może się to rozkładać różnie.

Gość gość
Czego mam zazdrościć? Choroby psychicznej? Wyglądania jak kości powleczone skórą? Ważę 49kg przy wzroście 158 i noszę rozmiar xs - jakbym schudła musiałabym nosić ciuchy z działu dziecięcego.

Gość gość
gość dziś Gość z 12:12 A co zazdrościsz pasztecie? Masz gust misia1? x tępy anorektyk z ciebie, lecisz pewnie na same wieszaki,a może wolisz chłopców skoro niepodobają ci sie wieksze piersi i tyleczki u kobiet? :)

Gość gość
Ja pi"""""dole normalne znalazł się drugi einstein... 50 kg to bycie szczupłym ... A teraz cie zaszkocze kolejnym odkryciem - przełanczarka do tv nosi nazwe PILOT!

Gość gość
gość dziś Jeśli od wzrostu odejmiecie 110 to nie będziecie tylko wtedy grubo wyglądać gdy będziecie mieć same mięśnie i grube kości. Jeśli tego nie macie to minimum 115 musicie odjąć i dopiero waga staje się znośna ale i to pod pewnymi warunkami. Każdy kilogram robi różnicę więc jeden więcej lub jeden mniej daje wyraźną optyczną zmianę. Rozłożenie tych kilogramów też może sprawić że niby nie będziecie grube ale będziecie mieć ogromny tłusty tyłek. To przykładowo bo może się to rozkładać różnie. x a co na to BMI? a nie, BMI kłamie przecież według ciebie. tylko kobieta z widocznymi kościami jest szczupła, musi mieć widoczne żebra, kręgosłup, kości ud i rąk bo inaczej jest za gruba

Gość gość
gość dziś a co na to BMI? a nie, BMI kłamie przecież według ciebie. tylko kobieta z widocznymi kościami jest szczupła, musi mieć widoczne żebra, kręgosłup, kości ud i rąk bo inaczej jest za gruba x Kośćmi ;)

Gość gość
Dam głowę że figura jaka podoba się mnie zostałaby uznana za perfekcyjną przez każde gremium artystów płci męskiej. Nawet wtedy gdyby były tam też grubasy. Już widziałem jak przeciętne laski nagle przestają istnieć gdy w towarzystwie pojawia się naprawdę ładna szczupła dziewczyna. Spadaj ze swoim bmi-ksem.

Gość gość
gość dziś Dam głowę że figura jaka podoba się mnie zostałaby uznana za perfekcyjną przez każde gremium artystów płci męskiej. Nawet wtedy gdyby były tam też grubasy. Już widziałem jak przeciętne laski nagle przestają istnieć gdy w towarzystwie pojawia się naprawdę ładna szczupła dziewczyna. Spadaj ze swoim bmi-ksem. x w takim razie podaj :)

Gość gość
No widzisz, a ja mam inne wrażenie, bo wszystkie moje chorobliwie chude koleżanki są same i wiecznie narzekają, że nie mają powodzenia. Faceci nie lubią ani anorektyczek ani otyłych. Deal with it.

Gość gość
Ja waże 60 kg, przy zwroście 165 cm i wcale nie jestem gruba. Owszem nie nosze rozmairu xS, ale czy naprawde wyschniete modelki sa takie atrakcyjne?

Gość gość
gdyby to była prawda moje koleżanki nie ważace nawet 45kg miałyby tabun mężczyzn, ale zaraz... one nie mają żadnych a ja mając 52kg mam wspaniałego męża a mężczyźni dalej mnie co jakiś czas podrywają ;) a jak jesteśmy razem to do mnie podchodzą :P

Gość gość
Moj brat jak zobaczyl moja kolezanke z roku, ktora wazy 43kg przy wzroscie 157cm zapytal na co jest chora, ze tak zle wyglada. Nie chcial wierzyc, ze "jedyne" co jej dolega to anoreksja i ze dziewczyna po prostu prawie nie je. Nie rozumial po pierwsze jak mozna z wlasnej woli sie glodzic, a po drugie jak mozna uwazac taki stan za atrakcyjny.

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
gość dziś w takim razie podaj usmiech.gif x Musiałbym chyba własne zdjęcie wrzucić ale ja i tak się nie nadaję bo jestem nie tej płci co należy ;) Musiałbym gdzieś za tym kopać a niestety naprawdę perfekcyjnie zbudowanych ludzi którzy mogliby posłużyć jako przykład tego do czego należałoby dążyć jest bardzo niewielu. Pewnie bym znalazł ale... No weź i kop.

Gość gość
Anorektyczki wyglądają jakby uciekły z obozu koncentracyjnego, sorry takie mam skojarzenia. Otyłe za to jakby zeżarły hipopotama. Kobieta ma być normalna, ani chuda, ani gruba, ma mieć cycki i tyłek, wcięcie w talii, a nie zwały tłuszczu albo samą skórę i kości.

Gość gość
gość dziś gość dziś w takim razie podaj usmiech.gif x Musiałbym chyba własne zdjęcie wrzucić ale ja i tak się nie nadaję bo jestem nie tej płci co należy oczko.gif Musiałbym gdzieś za tym kopać a niestety naprawdę perfekcyjnie zbudowanych ludzi którzy mogliby posłużyć jako przykład tego do czego należałoby dążyć jest bardzo niewielu. Pewnie bym znalazł ale... No weź i kop. x x x dla chcącego nic trudnego, ale dla ciebie cos nieosoagalnego bo kobieta pieknie wyglada z waga 50 i wiecej kg (do 60) a ty nie nawet nie mozesz temu zaprzeczyć, dlatego twoje stwierdzenie nie mozna uznac ani za sluszne ani za prawdziwe, bo nie masz zadnego przykladu popierajacego

Gość gość
fan anoreksji i wieszaków się odezwał