Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjęcie z porodu na Facebooka

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka , którą uważałam za normalną urodziła tydzień temu synka ( Natan). Jak weszłam na Facebooka, nie mogłam uwierzyć. Wstawila zdjęcie z mężem , podczas porodu ,, zaczęło się, pomału działamy". Oboje zadowoleni, ona trochę zgrzana i czerwona. Oczywiście to początek skurczy na łóżku w szpitalu , na sali porodowej....ale proszę was, nie róbcie wstdu! Dodałam komentarz ,, takie rzeczy powinniście dla siebie zachować" to oczywiście odpisala o co mi chodzi , ale dalam sobie spokój , nie odpisalam. Cały tydzień oczywiście zdjęcia Natana, Natan je, Natan śpi itd. Myslalam ze jest normalna, co macierzyństwo z wami robi kobiety?

Gość gość
Pieluszkowe zapalenie mózgu xD Zdjęcie zakrwawionego dziecka zaraz po porodzie też wrzuciła ?

Gość gość
ja odkąd urodziłam synka w ogóle zapomniałam o tym, że mam profil na nk :)

Gość gość
Odbiło jej po prostu :-P szok przedporodowy. Inaczej nie można wytłumaczyć takiego debilizmu

Gość gość
Nie podoba ci się to nie patrz

Gość gość
facebook jest dla kretynów

Gość gość
Ludzie skretyniali odkąd istnieje fb. Uwielbiam zdjęcia nóg i stóp. Całe lato ludzie taką kiche wrzucają żeby podziwiać.

Gość gość
Nie zgodzę sie z twierdzeniem "nie chcesz to nie patrz", jeżeli ktoś jest w twoich znajomych to wyświetli ci się to co wrzuca na swój profil fb czy chcesz czy nie, więc musisz widzieć. Trzeba być debilem, osobą która w życiu totalnie nie ma nic do zaoferowania, nic nie osiągnęła, ze szczyci się fizjologią porodu. Dla mnie to jest po prostu żalosne i żenujące. Co innego byc dumnym i cieszyc się z dziecka i wrzucać jego fotki, to jestem w stanie zrozumieć ( w granicach rozsądku oczywiście), ale wrzucania fotek z porodu, albo zaraz po porodzie z widoczną brodawką sutkową jest żenujące.

Gość gość
może niech wstawi zdjecie jak siedzi na kiblu z podpisem "własnie się zaczeło" :o :o :o żenada

Gość gość
Imię Natanno tak !! jak urodzi jeszcze Vaneske lub Brajanka to wszystko będzie jasne...

Gość gość
podaj link, niech ją pohejtują

Gość gość
masakra :-/

Gość gość
Mój syn ma już kilka miesiecy, a 98% ludzie z fb nawet nie wie, ze ja w ciazy byłam :D no bo po co , na co.

Gość gość
ja ostatnio spotkałam dawną znajomą ze studiów, którą mam nawet w znajomych na facebook'u i ona mi mówi keidy ja sie zdecyduje na dziecko, a ja mówię "mam dóch synków" :D Myślała że jak się nie chwale na fb to pewnie bezdzietna jestem...

Gość gość
moja "przyjaciółka" jak zaczeła wrzucać fotki typu fotka nocnika z zawartością podpisaną "pożegnanie z pieluszką" to ją zaraz usunełam ze znajomych i urwałam "przyjaźń" bo sorry zdjeć goowien nie będę tolerować :o

a mi mówili w pracy ze jestem.wyrodną matką bo mimo ze jestem w ciąży nie mam zadnego zdjecia typu test ciazowy, zdjęcie z usg, zdjecie brzuszka. a wiekszosc wogole mysli ze lekko przytylam ( na szczescie odpukać na razie idzie troche w brzuch)

Gość gość
Ja też za miesiąc rodzę i tylko osoby, z którymi mam fizyczny kontakt o tym wiedzą. Nie robiłam z powodu ciąży "wydarzenia". Zdjęcie maluszka pewnie wrzucę, jedno jak już będę spokojnie w domku.

Gość gość
To ja trochę z innej beczki.Córka mojej koleżanki dziś ma pierwsze urodziny,a ta wstawiła jej zdjęcie z podpisem "wszystkiego najlepszego kochanie z okazji urodzin" .Bez sensu,przecież to dziecko nie potrafi czytać:O zamiast przytulić i ucałować dziecko,to ta jej składa życzenia na fb:O druga znajoma ledwo co jest dopiero w ciąży,płaska jak deska a już wstawiła fotę z podpisem "tak sobie rośniemy"większość ludzi sypała komentarzami "o co chodzi?" ,bo nie wiedzieli,że jest w ciąży,a inni pisali,że "przecież jeszcze nic nie widać i,że jest szczuplutka" ,a ta na siłę odpisuje,ze widać:O

Gość gość
a ja sie uśmiałam,jak jedna dziewczyna wrzuciła zdjęcie usg na fejsa.Oczywiście posypały sie komentarze z gratulacjami ,ochami,achami,a pod tym wszystkim odpowiedz autorki posta,że dziękuje za troskę i tez jest szczęśliwa,że jej wątroba ma sie dobrze :D ...

Gość gość
co macierzyństwo z wami robi kobiety? xxx Masz jakiś ból dópy autorko??? z nami?? czepiaj się swojej koleżanki debilki, bo ani ja ani nikt z moich znajomych nawet dalszych nie odwala takich szopek :o Pierwsze słyszę o czymś takim!

Gość gość
Również uważam, że takie zdjęcia to przesada. Co do zdjęć z USG, czy testu - prawda jest taka, że niestety różnie w ciąży bywa, nie zawsze ciąża kończy się szczęśliwym rozwiązaniem:/

Gość gość
Z ta wątrobą to nieźle! Jak juz urodzę to sama tez tak wkręcę ludzi na fb hehe

Gość wifigdańsk
ja wrzucam czasem fotki na nk ale zeby z porodu?? osttanio widzialam tez jedna taka wrzucila z porodu,tuz po porodzie,rodzila w domu i stoi i trzyma to dziecko cała napuchnieta i czerwona i usmiechnieta oczywiscie i jeszcze z nieodciętą pępowiną.

Gość gość
Znam dziewczyne ktora dodala zdjecia z usg ciaza blizniacza, w 6 miesiacu stracila oboje..teraz pod zdjeciem podpisuje ze teskni za nimi...ale zapomniala dodac ze pila alkohol i jarala faje cala ciaze.