Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukasz Pomocy Psychologicznej? Zapraszam do kontaktu

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo wiele powodów, dla których możesz szukać pomocy i wsparcia. Być może straciłeś/łaś pracę i trudno Ci na nowo uwierzyć w siebie i odnaleźć się w nowej sytuacji, Być może stale wchodzisz w związki, które nie przynoszą Ci satysfakcji, Być może stale przypomina Ci się trauma, którą kiedyś przeżyłeś/przeżyłaś i która utrudnia Ci funkcjonowanie, Być może przeżywasz żałobę po utracie najblizszej osoby, Być może stres lub depresja odbierają Ci radość życia, Jestem przekonana, że każdy powód jest dobry, aby sięgnąć po pomoc i otworzyć się na zmianę oraz rozwiązanie swojego problemu. Wiele osób w ciągu swojego życia cierpi z powodu stanów depresyjnych, objawów nerwicowych, kryzysów emocjonalnych, objawów psychosomatycznych czy też trudności w relacjach z dziećmi lub partnerami. Psychoterapia jest profesjonalnym oraz najbardziej naturalnym i skutecznym sposobem uwolnienia się człowieka od tych objawów i trudności. Inaczej mówiąc psychoterapia to proces zmian, który prowadzi do osiągnięcia wyznaczonego wspólnie z klientem celu, a zachodzi w bezpiecznej, pełnej zaufania i akceptacji atmosferze. Podczas procesu psychoterapii specjalista umiejętnie dostosowuje odpowiednie techniki, narzędzia i metody pracy w zależności od potrzeb klienta. Jednocześnie psychoterapia to możliwość rozwoju osobistego, poznania swoich mocnych i słabych stron, poszerzania swojej świadomości i stawania się w pełni sobą w sposob niepowtarzalny dla każdego człowieka. Zapraszam Cię do zapoznania się z moją ofertą oraz do kontaktu. Zapewniam profesjonalną pomoc i dyskrecję psycholog psychoterapeuta mgrAnna Mickiewicz

Musisz być niewiele wartym psychoterapeutą, jeżeli szukasz pacjentów - klientów w taki sposób :(. Straszne czasy nastały, gdy nawet pan Zdzisiu z kotłowni, może sobie założyć działalność gospodarczą - psychoterapię :(.

Gość gość
Kazde miejsce jest dobre :)

Gość gość
Wiem, jakbyś mogła mi pomóc z moimi problemami :D Ile masz lat, Anka? :D

Gość gość
Odpisalam na prywatnego maila :) Pragne jednak zaznaczyc ze świadcze pomoc odplatną w Gabinetach psychoterapeutycznych na terenie Warszawy. Tutaj mozemy jednak wymienic kilka zdan :) sprobowac sie przyjzec problemowi. To nic nie kosztuje. Z doswiadczenia jednak wiem, ze bezplatna pomoc nie jest skuteczna, klient nie podchodzi do tego ani powaznie ani odpowiedzialnie.

>>>Z doswiadczenia jednak wiem, ze bezplatna pomoc nie jest skuteczna, klient nie podchodzi do tego ani powaznie ani odpowiedzialnie.<<< x Pewnie dlatego, że za usługi KIEPSKIEGO TERAPEUTY, NIE WARTO PŁACIĆ, a za darmo, można jego "terapii" popróbować :D. x Pierwszy raz widzę, by dobry terapeuta pisał słowo: "przyjrzeć", przez z z kropką :(. x To w Warszawce już nawet analfabeci psychoterapią się trudnią :P ?

Gość gość
Czy jest ktoś jeszcze aktywny na tym forum? Jestem Marcin, mam 18lat i także nie radzę sobie z życiem. Od zawsze czułem się gorszy niz wszyscy, ale mimo wszystko dawniej byłem szczęśliwy. 3,4 lata temu diametralnie to się zmieniło... Każdy mi daje do zrozumienia, że moje życie naprawdę jest nic nie warte. Najbardziej boli mnie nienawiść ze strony każdego z 'rodziny' . Tak piszę w cudzymsłowiu, bo dla mnie oni zawsze byli jak pseudorodzina. Nie wiem po co to w ogóle piszę.. Błagam niech ktoś się ze mną skontaktuje, ktoś tak samo pogardzony.. Chce chociaż wirtualnie porozmawiać z kimś 'dobrym'. Zostawiam e.mail: emenems56@wp.pl xx forum psychiatria,pl :D

Gość gość
Jestes smieszna autorko z Twoja druga wypoeiedzia, idz w Pi/zdu 🖐️

Gość gość
a myslałam ze to jehowi sie ogłaszają :D

Gość gość
Jesli dla Pani pacjent to klient to nie mam pytan i w zyciu bym do Pani nie przyszla!!! widac ze tylko o kase chodzi

>>>Jesli dla Pani pacjent to klient to nie mam pytan i w zyciu bym do Pani nie przyszla!!! widac ze tylko o kase chodzi<<< x A o co innego :D ? x Prawnik za stówę, gada przez godzinę i stara się problem rozwiązać. x Psichoterapeuta zadaje pytanie: co Panią trapi i przez godzinę udaje, że słucha. Problem w tym, że niektóre z tych "specjalistek" są tak głupie, że słów pacjenta zrozumieć nie potrafią. x Tutaj przykład typowej terapii małżeńskiej :D : https://www.youtube.com/watch?v=-XmJwAF6fCU

Gość gość
Jeżeli ktoś szuka pomocy psychologicznej, to niech korzysta jedynie ze sprawdzonych źródeł. Ja polecam doświadczone terapeutki z warszawskiego ośrodka W relacji - http://www.wrelacji.pl.

Aby terapia była skuteczna, to oczywiście podstawą są chęci klienta i umiejętności terapeuty. Jeśli ktoś szuka sprawdzonych specjalistów, to zapraszam do zapoznania się z platformą wymiany wiedzy na www.GetSmarter.eu. Znajdziecie tam wielu specjalistów z dokładnie wypełnionymi profilami i filmami autoprezentacyjnymi, więc na pewno odszukacie odpowiednią dla siebie osobę. Spotkania odbywają się w formie online, co jest bardziej przystępną, a nie mniej skuteczną formą spotkań od tych twarzą w twarz.