Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat, nie mialam chlopaka. Czy to dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Znalam roznych chlopakow w niektorych sie zakochiwalam potajemnie, ja niby tez im sie podobalam, ale jakos nic z tego nie wyszlo nigdy. Nikt nie dazyl do tego by sie spotkac na kawe . I tak jakos wyszlo. Uwazacie, ze to dziwne? czy poprostu sie zdarza? Jak juz ktos zagada, to na ogol menel, albo duzo starsi zwracaja na mnie uwage. A ja wolalabym kogos mniej wiecej w mojej kategorii wiekowej.

Gość prawictwo pospolite 193
ja mam 31 i nigdy nie miałem dziewczyny .. Wiem jednak dlaczego ..

Gość gość
jeszcze nie trafiłaś na odpowiedniego ja mam 24 i też nigdy nie miałam nawet się z żadnym nie całowałam kilku mnie podrywało ale jakoś mi nie pasowali z drugiej strony nie jestem jeszcze gotowa na jakikolwiek związek jestem samotniczką i ludzie mnie zwyczajnie irytują

Gość gość
czasem wydaje mi sie, ze nie ma na tym swiecie nikogo dla mnie. Ciekawi mezczyzni niby udaja zainteresowanie, ale nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
22_58 ja chyba tez chyba jestem samotniczka, osoby wygadane i pewne siebie zawsze szybko kogos znajda.

Gość gość
dzisiaj ciezko o porzadnego mezczyzne

Gość gość
oto jestem. 29 lat. sam. przystojniak, ustawiony i ogolnie z******ty :):):) problem tylko w tym ze mam wyj****e po calosci. wkurzaja mnie ludzie. w tym lachony. takze raczej nie ma to prawa zadzialac. ale pewnie bys mnie pokochala jak i te wczesniejsze.

Gość gość
Pewnie wyglądasz jak Anna Grodzka albo Magdalena Środa.

Gość gość
pudlo, wygladam normalnie

Gość fiu i bzdziu
gość wczoraj dzisiaj ciezko o porzadnego mezczyzne >>>> nie porządnego tylko z porządnym dochodem netto a to zwykle minimum z 5tyś dla robola etatowego, zgadza się dziewczynki?

Gość gość
4:04 nie prawda, moze byc studentem, a studenci sa splukani :)

Gość gość
Może tylko Ci się wydaje, że wyglądasz normalnie? Wiadomo, że sami nie jesteśmy wobec siebie obiektywni, a znajomi nie powiedzą nam prawdy, bo nie wypada i nie chcemy ranić swoich bliskich.

Gość gość
5:10 o nie, jasne ze takie cos musi pasc. przeciez nieladne dziewczyny tez maja chlopakow, czemu zakladacie ze wyglad to wszystko.

Gość gość
Wygląd nie jest wszystkim, bo z pustą, a ładną wydmuszką mało kto będzie chciał być, ale z brzydką nie będzie chciał być prawie nikt. Są dziewczyny, którym się udało, ale mają pod tym względem dużo trudniej. Po prostu sama wiem na swoim przykładzie: bardzo długo byłam sama i nikt nie był nie był zainteresowany, a ja nie wiedziałam czemu, przecież wyglądam "normalnie"... a jednak zmiana wyglądu zmieniła moją sytuację o 180 stopni i od kilku lat mam swojego ukochanego.

Gość gość
Nikt nie dazyl do tego by sie spotkac na kawe x czyli na żadnej randce nigdy nawet nie bhyłaś?

Gość gość
Jak jesteś jeszcze dziewicą, to nie wróżę ci nic dobrego. Albo się weźmiesz i to zmienisz, albo zostanie tak na zawsze.

Gość gośćść
ja mam 26 lat i też nawet na randce nie byłam. Jestem na etapie godzenia się z tym że tak po prostu musi być. Muszę zadowolić się tym że faceci na mnie patrzą, są zainteresowani ale nie robią następnego kroku. Tak było zawsze, wszystko kończy się zanim się tak naprawdę zacznie

Gość gość
no troche niepowazne

Gość gość
mam tak samo nawet ubieram obcasy i mini czy szorty wtedy idac chodnikiem odwracaja sie na mnie trąbią z samochodow i an tym tylko sie konczy dodam ze jestem szczupla mam 19 nie mialam chlopaka maskara

Gość martenss
myslę ze jest trochę takich ludzi jak ty. Ludzie czasami tak mają że priorytetem jest dla nich nauka, później kariera i związki schodzą na drugi plan. Ja tak miałem na poczatku liceum i nauka do matury, później dość wymagające studia i też dużo nauki a następnie pierwsza praca i masa kursów aby się dokształcić i po prostu nigdy nie było czasu aby się zakochać. A teraz mam 25 lat i wychodzi z tego człowiek bez doswiadczenia w związkach bez szkolnych miłości który nie wie jak flirtować czy podrywać

Gość gość
AUTORKO... to nie dziwne! to śmieszne :D