Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niechcacy zamówiłem cos na allegro

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Chciałem sie was o coś zapytac. Otóż dzisiaj niechcacy zamowilem gripy do rowera wybralem 'kup teraz' a pozniej 'kupuje i place' ale nie podalem im sposobu wysylki, bo zrezygnowalem z nich. Otworzylem poczte i przyszedł mi e mail z allegro ze kupilem te gripy i cos ze prosza o podanie sposobu wysylki. Nic im nie odpisalem bo nie chce jednak tych raczek do rowera. Czy te gripy mimo to zostana wyslane? :<

Gość gość
Napisz lub zadzwoń do sprzedającego,ze zaszła pomyłka, przeproś i po problemie ;)

Gość gość
O k***a :D gdzie się takie głupki rodzą? :D To nie wiesz co to znaczy "kup teraz" albo "kupuję i płacę"? Współczują wszystkim sprzedającym na allegro takich klientów :o Ode mnie miałbyś z miejsca negatywa, prośbę o zwrot prowizji skutkującą naganą dla ciebie- trzy nagany i w**********z z allegro

Gość gość
Przecież kupiłeś to chcący, potwierdza to decyzja o zapłacie. Niechcący byłoby gdybyś przypadkiem kliknął w kup teraz.

Gość gość
Nie dojda te raczki. Ja tak kiedys mialam. Tylko ze ja niechcacy zamowilam kilka rzeczy, za pozno sie zorientowalam, tez nie podalam sposobu wysylki tak jak Ty. Minelo juz 2 msc i nic mi nie doszlo

Gość gość
Bo nie wysla dopoki nie zaplacisz albo wybierzesz za pobraniem