Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekstremalna sytuacja u chłopaka, nie wiem jak się ustosunkować

Polecane posty

Gość gość

Fakty w skrócie : przy okazji tego, że byłam dziś z wizytą i zachciało mi się 'dwójki', dowiedziałam się, iż u niego w domu używa się długiej łyżki do butów w celu rozdrobnienia zawartości toalety, ponieważ duże kawałki nie przechodzą przez wąski tunel. Pokazał mi ją tak na wszelki wypadek. W moim osobistym mniemaniu : normalni ludzie powinni rozwiązać ten problem poprzez zakup muszli z szerszym odpływem, a nie dłubać w niej łyżką do butów. Pytanie : czy powinnam uciekać od tej rodziny jak najdalej ? Ankieta tak / nie

Gość gość
TAK TAK TAK

Gość gość
10/10 :D

Gość gość
Moja matka gniotla gowno widelcem w zlewie jak nie mieliśmy kibla :D

Gość gość
Nam jak się kibel zapchał to zawijalismy kupe w woreczki i wyrzucalismy na smietnik.

Gość gość
a my używamy kreta od czasu do czasu i kibel się nie zapycha. Uciekaj jak najdalej.

Gość gość
a co jeśli nie ma się pieniedzy na nowy kibel ktory chciało by się kupić zaiasttegooię ma (bo u mnie jest podobnie)... srać do zlewu czy koło domu??

Gość gość
a co jeśli nie ma się pieniedzy na nowy kibel ktory chciało by się kupić zamiast tego co się ma (bo u mnie jest podobnie)... srać do zlewu czy koło domu??

Gość gość
jak nie stać go na tak podstawowa potrzebe jak sprawnie dzialajaca muszla klozetowa to czy stac go bedzie na pampersy dla dziecka :(

Gość gość
Do zlewu, koło domu lepiej nie bo zawsze można później w to wdepnąć. Mam takich sąsiadów (na szczęście z tyłu domu za budynkami gospodarczymi), którzy nie mają kibla bo za kasę lepiej kupić sobie alko i fajki, i srają za stodołą. kiedyś nasz pies jakoś tam się przedostał i wrócił umazany w rzadkim żółtym g*****e. Nie było nam do śmiechu jak go kąpaliśmy.