Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszne komentarze na fb "piekna" "dobre geny"

Polecane posty

Gość gość

widzę jak na fb kobietom naprawdę przeciętnym pisze się pełne zachwytu komentarze, ale to takie pełne zachwytu, ze aż tego nei rozumiem, kobieta psize innej kobiecie "nie dość ,ze mądra to piekna, zawsze zadbana, wesoła, świetnie ubrana" LOL, potem jej siostra pisze, że piekna, a ta siostra jej odpowiada, że to takie geny wspólne wspaniałe mają hahahahah a tamta sie zgadza hahahaha, to nie są żarty tylko poważne komentarze, a kobiety wcale nie sa piekne tylko zwykłe, nieodrażające ale zwykłe, twarze zupełnie przecietne jakich setki tysięcy w Polsce

Gość gość
No i co z tego, to normalne, ze rodzina i dobre znajome słodzą, tak ci to przeszkadza? Bo ciebie nikt nie komplementuje?

Gość gość
też mnie śmieszą te komentarze :O sama nie lubie jak ktos mi pisze takie rzeczy, śliczna, piekna, ale widoki gdzie bylas :O to samo znajome, dawne ze szkoły, byly wyjątkowo nieatrakcyjne dwie dziewczyny, a ile komentarzy...sliczna, wspaniale razem wygladacie :O ludzie nawet totalną paskude komplementują

Gość gość
Raczej piękna tapeta i doklejane rzęsy. Baby są próżne i tępę, a lizusowskich stulejarzy nigdy na tym świecie nie brakowało.

Gość gość
ja rozumiem, że to z sympatii, ale niektórzy przeginają z tymi pompatycznymi komplementami, np "wyglądasz jak modelka Victoria's Sicret" a ta podjarana pisze, że innym sie pochwaliła tym komplementem :DDD rozumiecie? mówi innym ludziom o tym i święcie w to wierzy :P

Gość Power of manipulation
Beach please.. Taki był świat bez fejsbuka, bez internetu, w starożytności i w średniowieczu, taki jest dzisiaj ze światłowodami i taki będzie zawsze. Wynik odbieranej przez nas "rzeczywistości" jest sumą funkcji wszystkich składowych "widzimisię" i działań na rzecz ukształtowania jej wg personalnej woli kogoś tam lub grupy iksów, a my oglądając wiadomości, czytając sprawozdania, kroniki czy zwykłe komentarze łykamy jak pelikany..:D Matrix for life ;)

Gość gość
gość 2015.08.26 Pamiętaj, że ktoś może sądzić tak na prawdę, a tego im nie odbierzesz, ani piszacemu, ani opisywanej.. ;):)

Gość gość
To chyba oczywiste że bliskim ludziom nie będzie się pisać że są brzydcy i wyglądają jak g****o. Każdy obiektywnie potrafi się ocenić i widzi i wie że to nieprawda. No może poza jakimiś wyjątkami. Chociaż dla mnie to też śmieszne. Wolałabym milczeć niż pisać tanie komplementy ludziom którzy mi się nie podobają albo są naprawdę nieciekawi.

Gość gość
Pamietajcie, że uczac się o głównych prądach politycznych, religijnych czy filozoficznych uczymy się o tym, co ktoś tam kiedyś sobie wymyślił, a w wiekszosci ubzdurał.. :D Ucząc się historii uczymy się tak jak o zawodach sportowych czyli kto wygrał, kto przegrał, w wojnie, w wyborach, kto był lepiej przygotowany, kto z kim trzymał itp. Każda nauka, która nie jest ścisła i dotyczy życia w społeczeństwie jest wynikiem "widzimisię" poszczególnych ludzi i ich działań często marketingowych, co kiedyś po prostu jeszcze nie miało takiej nazwy. Siła przekazu i przekonywania innych, kreowała życie ludzi na tej planecie, nie była to nigdy prawda i nie sprawiedliwość.