Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda Polak

Córka modelka nienawidzona przez rówieśników, co robić?

Polecane posty

Gość Matylda Polak

Moja 16 letnia córka Marta dla zabicia czasu pozuje do zdjęć początkującym fotografom. Robi to za darmo. Koleżanki z klasy nie lubią jej, z czego Martusia już mi się wyżaliła. Córka uczy się na piątkach i zawsze staje w obronie słabszych, przez co wcześniej zdarzało się, że jacyś nastolatkowie wytykali ją na ulicy. Później już tego nie było, ale Marta zawsze mówiła, że to minie. Ostatnio od mamy jednej z koleżanek z klasy Marty dowiedziałam się, że w ich domu odbywało się spotkanie klasy naszych córek, o którym moja Marta nic nie wiedziała, po czym wyznała, że i tak jej tam nie chcą. Nie rozumiem, w czym problem, jak jej pomóc?

Gość gość
zmienic szkole...zazdroszcza jej brzydkie suczyce

Gość gość
modelka nie pozuje poczatkujacym fotografom.

Gość Matylda Polak
Może i nie, ale dla mnie jest modelką i to najpiękniejszą ze wszystkich :)

Gość gość
Przerost ambicji?

Gość gość
zazdrość, niech córka pamięta ze to ich słabość a nie jej.

Gość miła jak zawsze
E to z niej taka modelka jak i ze mnie:D. Skoro twierdzi,że jest modelką, która nie jest to sie nie dziwie,że sie z niej śmieją i maja jej dosyć;) A recepta to albo zmienić szkolę albo to olać ma 16 lat nie 8 nie potrzebuje chyba pomocy mamy do obrony przed koleżankami. A tak w ogóle to to chyba prowo jest:)

Gość gość
skąd wiesz, że twoja córka nie jest "nadęta", nie wywyższa się albo coś podobnego? Bo sam fakt pozowania dla "artysty" z koziej wólki nie jest powodem do zazdrości przecież.

Gość gość
mylisz się, jest powodem do zazdrości ze strony zakompleksonych suk. Wiem bo mi zazdroszczono w szkole i urody i najlepszych w calej szkole wyników.