Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka krakowianka

Jestem strasznie brzydka,jak zyc?

Polecane posty

Gość Brzydka krakowianka

Jestem malą paskudą ,bo mam : -chude,kosciste rece -nogi jak u pinokia,wygladaja jak tyczki -nie mam pupy,jestem plaska -zero bioder,figura 14 letniego chlopca -stopy jak u starej babc***aznokcie czarne -brak piersi,kompletna deska przybita gwozdziami czyli sutami -ramiona szerokie,z tylu jak chlop -twarz zmory -usta waskie,okropne -nos jak kartofel,wagry jak by mi ktos igle wbijal w nos od urodzenia -oczy male,jak u chinczyka -wlosy zniszczone,proste jak deska,do ramion kolor:sraczka -masa pieprzy na mordzie Jak zyc?Chce zaczac jakies zmiany w moim zyciu ,chce sie uczyc,poznawac swiat,ale jak widze rano ta morde to wszystkiego mi sie odechciewa.

Gość gość
hm nie przejmuj sie wyglądem, naprawdę, bylam jakis czas temu w zoo, pelno obrzydliwych grubych larw z przystojnymi facetami, na lapach obrączka, wiec nawet takie grube krowy 100kg za mąż wychodzą, wyglad nie ma nic do rzeczy. Moja koleżanka ze szkoly ma 30 lat, wygląda na 50, jest obrzydliwie gruba, geba wielka a męża ma. Nie każdy facet patrzy na wygląd.

Gość gość
Posikalam sie ze smiechu :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nie martw się z brzydką twarzą tez możesz podróżować.

Gość gość
jeżeli do tego nic nie umiesz pożytecznego , nie będziesz przynosić zysków skarbowi państwa , ledwo się sama utrzymując to lepiej nie żyć!

Gość gość
roksana? wyprowadziłaś się aż do krakowa?:P

Gość gość
Szkoda, że mieszkasz w Krakowie, chętnie bym się z Tobą umówił. Pamiętaj, że nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba.

Gość Brzydka krakowianka
Podrozowac?Chyba z workiem na lbie.Do tego jestem dziewica.Raz mialam randke przez internet ,ale nie podalam swojego zdjecia tylko jakiejs modelki z internetu.Chlopak uciekl jak mnie zobaczyl :O

Gość Brzydka krakowianka
Do tego mam okropne imiona.Eugienia na 1 i marzanna na 2... Eugienia marzanna.Chyba gorzej byc nie moze.

Gość gość
zabij się Ełgenio

Gość gość
Pi/erdolisz. Ludzie na wózkach to mają prze/je/bane. Umów się ze mną. Ile masz lat?

Gość gość
Ja tez jestem brzydka.Jak ide przez ulice to grupka mlodziezy potrafi mnie zaczepic i smiac sie prosto w twarz :) ale przyzwyczailam sie do trgo :)

Gość gość
To może trujkącik ja, ty i Eugienia? :-)

Gość gość
Powies sie eugienia i problem z glowki ;)

Gość gość
Eugenia - spoko, jak tam lubię oryginalne imiona!

Gość gość
Zalizał bym Ci te suciska aż by z nich skóra zlazła.

Gość Brzydka krakowianka
Aha i jeszcze zapomnialam dodac ze jestem lesbijka.Jezu wszystkie plagi egipskie na mnie spadly :O

-chude,kosciste rece -nogi jak u pinokia,wygladaja jak tyczki -nie mam pupy,jestem plaska -zero bioder,figura 14 letniego chlopca xxx Od czego jest siłownia? Skoro jesteś chuda to zacznij ćwiczyć, żeby wyrobić sobie mięśnie. Na płaska pupę najlepsze są przysiady. Chodź regularnie na siłownię i za kilka miesięcy nie poznasz się w lustrze. Ćwiczenia naprawdę dzialaja cuda. xxx -stopy jak u starej babc***aznokcie czarne xxx Co to znaczy, że paznokcie czarne? Nie myjesz się? A jeśli masz przebarwienia to one znikąd się nie biorą, pewnie masz jakieś braki witamin. Zresztą zawsze to można zatuszować, wystarczy ciemny lakier. xxx -brak piersi,kompletna deska przybita gwozdziami czyli sutami xxx Noś staniki push up. xxx -ramiona szerokie,z tylu jak chlop xxx noś bluzki optycznie zwęzające ramiona. xxx -twarz zmory -usta waskie,okropne -nos jak kartofel,wagry jak by mi ktos igle wbijal w nos od urodzenia -oczy male,jak u chinczyka xxx Naucz się robić taki makijaż, żeby tuszować niedoskonałości. Oczy można powiększyć odpowiednim makijażem, to samo z ustami. Nos można zmniejszyc bronzerem... Wągry? Idź do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy :O później często rób peelingi dla utrzymania efektu. xxx -wlosy zniszczone,proste jak deska,do ramion kolor:sraczka xxx Na zniszczone włosy stosuj odżywki, balsamy, maski. Łykaj skrzyp polny. Z czasem zauważysz poprawę. Jak nie podoba ci się kolor, to się przefarbuj. Farb jest do wyboru do koloru i drogie nie są. xxx -masa pieprzy na mordzie xxx Nie wiedzialam, ze znamiona to taka skaza. Dużo ludzi ma pieprzyki na twarzy. Jak ci to tak przeszkadza to zafunduj sobie laserowe usuwanie znamion.

Gość Brzydka krakowianka
To nie ja ten ostatni komentarz ze jestem les.Podszyw ...

Gość Brzydka krakowianka
Mam 23 lata,skonczylam technikum handlowe i dalej nie moge znalesc pracy nawet w glupiej biedronce.Obwiniam sie,ze to przez wyglad.

Gość gość
Przecież żyjemy w czasach, kiedy to chudość jest piękna, nawet przesadna chudość. To jest to, co promuje się w mediach i podoba się wielu osobom. Nie jestem w stanie zrozumieć dziewczyn, które śmieją narzekać na swoją figurę, która jest zgodna ze współczesnym kanonem. A reszta: czytam i to wszystko jakieś takie głupie i proste jest, że nie rozumiem, czemu jeszcze tego nie zmieniłaś? Nie podoba Ci się kolor włosów: przecież możesz w moment go zmienić. Masz małe oczy i duży nos? Przecież po to właśnie wymyślono makijaż.

Gość gość
Na czarne pazury polecam regularne obcinanie i mycie... bleh :/

Gość płk Krupka
Zawsze się zastanawiam, czy osoba, która opisuje się na Kafe, jako brzydką, jest rzeczywiście z kategorii spektakularnie brzydkich, których tak wiele nie ma, raczej rzadko się widzi, czy po prostu jest przeciętna i zaniedbana, lub niezbyt ładna. Tego nie wiem, bo musiałbym zobaczyć. Lepiej jest dbać o siebie, niż nic nie robić. Ktoś wyżej, dał dobre rady, ale wdrożenie, choćby części, wymaga zmiany w swoim myśleniu o co jest najtrudniej.

Gość gość
Też mam wrażenie, że przesadzasz co do swojej twarzy, dodałaś te kilka punktów, żebyśmy bardziej Ci współczuli. Czarne paznokcie (wtf?!), zniszczone włosy i wągry to sprawa Twojego zaniedbania swojego ciała. Szczupłość to atut, a pieprzyki czy kościste ręce to coś, na co nikt nie zwraca uwagi.

Gość gość
Wlosy o kolorze sraczki :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
mam tylko jedno pytanie? co to znaczy czarne paznokcie? jesteś wampirem ?

Gość Nixolek
Pewnie to,ze ona ich nie myje i sa czarne z brudu :O:O:O:O:O:O

Gość gość
ha ha ha, naprawdę jest tak źle. Rymłam śmiechem po tym opisie... nie może być aż tak...(?)

Gość gość
A może masz takie wągry ,bo w nocy ktoś przychodzi do ciebie i wbija igłe w nos? :D

Gość gość
Ahhahahahahaha,opis wymiata