Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita34

Czy garbaty nos odbiera facetowi szanse na ładną kobietę ?

Polecane posty

Gość rita34

Co myślicie na ten temat ? W mojej okolicy mieszka pewien facet. Ma 34 lata, dobrą pracę w zagranicznej firmie na ważnym stanowisku i dobry samochód. Jest kulturalny i inteligentny. Wysoki, dobrze zbudowany, ma ładne oczy i ... garbaty nos. Ale ten garb nie jest mały, już z oddali rzuca się w oczy. Do czego zmierzam ? Czy wg Was ten garb na nosie może być przyczyną tego, że do tej pory nie miał on żadnej partnerki ? Jest on moim rówieśnikiem, ale osobiście nigdy z nim nie rozmawiałam. Pamiętam tylko, że w czasach szkolnych strasznie mu dokuczano z powodu tego nosa i nie cieszył się on zainteresowaniem ze strony płci przeciwnej. Od wspólnego znajomego dowiedziałam się, że wpędziło go to w nieśmiałość i kompleksy i dopiero na studiach, a potem w pracy zaczął trochę bardziej wierzyć w swoją wartość. Zyskał kilku kolegów, ale partnerki jak do tej pory brak. Podobno w pracy raz na jakiś czas interesowały się nim jakieś koleżanki, ale że one same nie były zbyt atrakcyjne, to facet nie wykazywał chęci na dalszą znajomość. Ten facet ma nos w niemal 100% identyczny jak chłopiec przed operacją z lewego zdjęcia. Czy myślicie, że opisywany przeze mnie facet nigdy nie miał partnerki właśnie z powodu takiego nosa, czy raczej stawiałybyście na nieśmiałość ? Czy taki nos może dyskwalifikować jako partnera wysokiego, dobrze zbudowanego, kulturalnego i inteligentnego mężczyznę ? Dla jasności dodam, że ja sama mam męża, a temat założyłam z czystej ciekawości, bo nasz 13-letni syn też ma garbaty nos, choć nie taki jak ten facet i chłopiec ze zdjęcia. Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam.

Gość gość
nie. w tym kolesiu musi być coś innego nie tak, albo wcale nie szuka partnerki. mój mąż ma garbaty nos, i to całkiem konkretnie, a ja raczej jestem ładna, szału nie ma, ale ładna. czy to istotne, czy twój syn będzie miał ładną kobietę? teściowe najbardziej we mnie cenią osobowość, wykształcenie, zaradność, ale co ja tam wiem o życiu ;)

Gość gość
Czy garbaty nos odbiera facetowi szanse na ładną kobietę ? x nie, zobacz np na Marcina Gortata, poza tym pamietam z gimnazjum mialam kolege z garbatym orlim nosem, duzym, ale byl bardzo męski jak na ten wiek, 13-14-15 lat , bardzo dojrzały z wyglądu, taki młody byczek, podobal mi sie ale nie lubilismy sie w ogole, to byl chlopak z typowej patologii. Gorzej jesli facet jest nieciekawy, przeciętny, nie ma nic do powiedzenia, wtedy to jest wada.

Gość rita34
Nie mogę wstawić linku, bo uznaje za spam, ale wpiszcie w google grafika rhinoplasty-DrK-II.jpg i otwórzcie pierwsze zdjęcie

Gość gość
wysokiego, dobrze zbudowane, aaaa i ewentualnie inteligetnego. kiedy do was dotrze, że nie o wygląd w związku chodzi? kwoki.

Gość rita34
Osobiście mi taki nos nie przeszkadza, ale ostatnio skacząc po kanałach w TV zobaczyłam reportaż o chirurgii plastycznej nosa. Zobaczył to też mój syn i przyznał, że w szkole dokuczali mu z tego powodu i jak skończy 18 lat, to sobie ten nos zoperuje. Teraz od września idzie do gimnazjum i boi się reakcji otoczenia. Jak dla mnie garbaty nos nie czyni z automatu brzydkim, ale wiadomo jakie są dzieci i niektórzy dorośli...

Gość gość
Na pewno nie chodzi tu tylko o nos, musi byc coś glebiej. Poza ym skoro tak bajecznie bogaty, to co za problem zoperowac go sobie i po klopocie?

Gość dirla
osobiście uważam, że ma to znaczenie, choć oczywiście nie decydujące... znam aż 3-ch facetów z takimi nosami i każdy z nich spotkał drugą połówkę dopiero będąc dobrze po 30-tce u każdego różnica wieku między nimi, a partnerkami wynosiła co najmniej 6 lat u jednego związek rozpadł się po ok. 2 latach tylko jeden z nich ma dziecko nie generalizuję, ale daje to do myślenia a chłopak ze zdjęcia faktycznie, przez ten nos to najprzystojniejszych nie należał, w jego przypadku korekta okazała się pomocna

Gość blonder
Garbaty nos daje szansę facetowi na ładną kobietę! Tyle w temacie :)

Gość gość
Chopin I jego kobiety, bylo ich......., a nos duzyyyyy

Gość gość
Chopin to miał też sławę i pozycję społeczną gwarantowaną przez rodzinkę :) to co kobiety kochają ...

Gość gość
2015.08.27 Garbate nosy są brzydkie. Kartoflny nosek ujdzie wygląda u faceta nawet całkiem uroczo ale garbaty nie.

Gość gość
Facet powinien mieć prosty nos troche zaokrąglony na końcu. Gabaty nie wchodzi w gre.